Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm, nad tebou ten anděl strážnej musí mít teda neskutečnou šichtu. Prozřetelnost mi říká, že by ses měl přesouvat jen a pouze pomocí vlastní hybné síly nebo pomocí veřejné přepravy :D:D:D:D

ad superblokáda, to snad bylo jasný, že to jde jen s původním dálkáčem

Odesláno

Tušil jsem že se da super blokada aktivovat nějakým kablem na jednotce centralu. Asi jsem se mylil.

Nu což, fotky před barakem naznačují, že Peugeot 406 asi bude fakt dobrý model, co se bezpečí a výdrže týče.

m-whqbu3gq.jpg

m-2uyqrglf.jpg

Tedko už je znát, co scháním.

Bavorák to ale tak jednoduchý mít nebude .

I jeho fotky seženu a dodám.

[upravil dne 1/8/13 10:21 od antik]

Odesláno

sehnal bych tu černou lištu a kašlal na to, jinak zase zbytečně vyhozený peníze, Auto je starý a nějakej šrám na nárazníku už se neřeší

Odesláno

je tam díra skrz, navíc to nebude z mých peněz. naraznik je ruplej a nesedí tak jak byc měl a srovnat to zpět se mi nepovedlo.

Ten rantl co je pod světlem nad tou černou boční lištou a vede směrem ke kolu je na prd. A to už neopravim. sežene se jinej naraznik a bavorak to zacaluje. Ale lištu na dveřích musim sehnat opravdu brzy.

Odesláno

hmm, přesto bych na to kašlal a peníze od pojištovny použil třeba na dárky pro ženu či děti.

Jinak jestli je viník pojištěnej u Generalli, tak si tam zavolej a zjisti si jaká je amortizace. Mě když nabořila bába na parkovišti, tak mi tvrdili, že amort. je 50% a já našel, že má být jen 33% :D. Museli mi doplatit pěkných pár tisíc navrch. Samozřejmě jsem blatník vyklepal a prachy utratil za dovolenou :D

Odesláno

Protože mě polibil prdel kamarad se svým BMW, tak jsme se dohodli, že vše zacaluje. Je to jen naraznik a lišta. Na jeho naklady.

Guest servisman
Odesláno

jen aby ses pak nedivil :) kamarády mám k tomu nejraděj :papa

Odesláno

toto je muj kolega, sedíme vedle sebe v práci. Jde o malo penez.

Pouzitej zadni naraznik a lista muze vyjit tusim na cc 1300,-

Guest servisman
Odesláno

řeknu ti na rovinu zažil jsem podobné nej kamarádi a z 2táců bylo skoro 15 :P

Odesláno

15 let natvrdo v druhý cenový :D:D:D

Jako určitě jste pro sichr měli vyplnit záznam o nehodě, kterej bys roztrhal, když by dostál svým slovům. Jinak přes pojišťovny....

Mě kleplej batník, odřenej lak, světlo a disk kola policajti ohodnotili na 8 tisíc a pojišťovna mi dala 33 litrů

Odesláno

To ne, papír pro udržení přtelství bych stejně chtěl. Jinak ta paní učila anglinu a fráninu ve firmě, kde pracuji. Neznámí jsme si nebyli

Odesláno

To máte pravdu. nic méně, máte všichni pravdu. Posichruju si to dodatečně.

nerad bych tohodle kamoše ztratil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...