punkac Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 hmm, nad tebou ten anděl strážnej musí mít teda neskutečnou šichtu. Prozřetelnost mi říká, že by ses měl přesouvat jen a pouze pomocí vlastní hybné síly nebo pomocí veřejné přepravy :D:D:D ad superblokáda, to snad bylo jasný, že to jde jen s původním dálkáčem Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Tušil jsem že se da super blokada aktivovat nějakým kablem na jednotce centralu. Asi jsem se mylil. Nu což, fotky před barakem naznačují, že Peugeot 406 asi bude fakt dobrý model, co se bezpečí a výdrže týče. Tedko už je znát, co scháním. Bavorák to ale tak jednoduchý mít nebude . I jeho fotky seženu a dodám. [upravil dne 1/8/13 10:21 od antik] Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 sehnal bych tu černou lištu a kašlal na to, jinak zase zbytečně vyhozený peníze, Auto je starý a nějakej šrám na nárazníku už se neřeší Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 je tam díra skrz, navíc to nebude z mých peněz. naraznik je ruplej a nesedí tak jak byc měl a srovnat to zpět se mi nepovedlo. Ten rantl co je pod světlem nad tou černou boční lištou a vede směrem ke kolu je na prd. A to už neopravim. sežene se jinej naraznik a bavorak to zacaluje. Ale lištu na dveřích musim sehnat opravdu brzy. Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 hmm, přesto bych na to kašlal a peníze od pojištovny použil třeba na dárky pro ženu či děti. Jinak jestli je viník pojištěnej u Generalli, tak si tam zavolej a zjisti si jaká je amortizace. Mě když nabořila bába na parkovišti, tak mi tvrdili, že amort. je 50% a já našel, že má být jen 33% . Museli mi doplatit pěkných pár tisíc navrch. Samozřejmě jsem blatník vyklepal a prachy utratil za dovolenou Citovat
ozzy1 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 antiku-žádej o opravu rozpočtem,bude to pro tebe výhodnější. Citovat
John Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Určitě rozpočtem...a nečekej extra zázrak,že dostaneš..hlavně si zjisti jakou pojištovnu má viník,aby jsi se pak nedivil. Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Protože mě polibil prdel kamarad se svým BMW, tak jsme se dohodli, že vše zacaluje. Je to jen naraznik a lišta. Na jeho naklady. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 jen aby ses pak nedivil kamarády mám k tomu nejraděj Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 toto je muj kolega, sedíme vedle sebe v práci. Jde o malo penez. Pouzitej zadni naraznik a lista muze vyjit tusim na cc 1300,- Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 nu, jak myslíš... Snad se k tomu postaví čelem Citovat
Guest servisman Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 řeknu ti na rovinu zažil jsem podobné nej kamarádi a z 2táců bylo skoro 15 Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 15 let natvrdo v druhý cenový :D:D Jako určitě jste pro sichr měli vyplnit záznam o nehodě, kterej bys roztrhal, když by dostál svým slovům. Jinak přes pojišťovny.... Mě kleplej batník, odřenej lak, světlo a disk kola policajti ohodnotili na 8 tisíc a pojišťovna mi dala 33 litrů Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 To ne, papír pro udržení přtelství bych stejně chtěl. Jinak ta paní učila anglinu a fráninu ve firmě, kde pracuji. Neznámí jsme si nebyli Citovat
Guest servisman Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Ono domluva s ženou či chlapem je rozdílná Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 To máte pravdu. nic méně, máte všichni pravdu. Posichruju si to dodatečně. nerad bych tohodle kamoše ztratil. Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 tcsss . Tak kdo je na to m líp ? [upravil dne 1/8/13 22:46 od antik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.