Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam problem, nie som nejaky expert na elektroniku a zapajanie. Mam Peugeot 407 a aktivny zosilnovac. Viem ako potahat napajanie na zosik od baterie, taktiez uzemnenie. Problem mi robi ako mam natiahnut REM z radia ( Mam RD4) na vstup do aktivneho zosilnovaca. A taktiez ako napojit kabel od reproduktora k zosilnovacu.

prosim ak mate nejaky postup alebo foto velmi mi tym pomozete.

Dakujem.

Odesláno

REM si najdi na koncovke do radia co ide a z merakom nameras ktory kablik pri vypnuti kluca strati 12V...

a kabel k repraku, kedze RD4 nemaju pripraveny vystup na bassak, tak si musis kupit HI-LOW adapter, a napojit sa napriklad na zadny reprak v dverach... kvalita nebude najlepsia ale na bassak uplne postacujuca...

keby daco som z PO tiez ;):papa

[upravil dne 8/8/12 08:10 od dodo407sw]

Odesláno

A nebo si procti toto:

Jinak uz si nasel ten vystup na REM?

Muj zesilovac se umi sepnout i signalem z repro vystupu autoradia. Kdyz jsem mel pripojeny REM, delalo to velky prasknuti ve vsech reproduktorech.

A jeste tedy doplnim o obrazek, je to PART A, PIN 11

post-37092-14109626171408_thumb.jpg

[upravil dne 9/8/12 07:22 od Lada78]

Odesláno

Ahojte,

Dakujem za rady zajtra mam volno takze sa na to pozriem. REM prepojim podla schemy a pojdem kupit ten prevodnik.

Inak naco je dobre ten prevodnik? Viete mi poradit?

Co sa tyka vedenia signalu od zadneho repra neviete ako dam dole kryt?

Dakujem chalani.

Odesláno

No tak napajanie je poriesene uzemnenie tiez kable potahane. Pozeral som ze na baterke VARTA mam taky hruby kontakt predtym som mal taky tenky tam slo Ocko ale teraz premylsam ako to tam pripojim na baterku.

Dnes pozriem REM a skusim potiahnut az dozadu od radia z toho PIN 11 pozicie a skusim rozobrat dvere. Fakt netusim odkial z reproduktora mam tahat ten kabel na signal.

Viete mi poradit?

Dakujem

Erik

Odesláno

keby som vedel kde to napojit tak hej ale netusim kde to napojit a ako kedze neviem ako nadpojim kable priamo z radia ktore vedu uz k reproduktorom.

v starom aute som mal vedeny kabel od reproduktora na signal

Odesláno

Ahojte, Dakujem Vam za vase postrehy a rady.

Bol som pozriet na tie zapojenia.

Co sa tyka viest od radia signal miesto reproduktora ano bolo by to najlepsie problem je ze vsetky piny su obsadene.

Moc sa v tom nevyznam. Prikladam foto.

Co sa tyka kufra nasiel som tam tri konektory. Viem ze jeden by mal byt na CD charger ale naco su zvysne dva? Mohla by to byt predpriprava na JBL subwoofer?

Podla schemy RD4 PIN 13 je CAN Low a PIN 10 CAN High.

Nie su to nahodou vystupy pre SUBWOOFER?

Su stocene do seba.

Taketo kable som nasiel aj v kufri na tych konektoroch.

Posielam foto. Vedel by mi niekto pomoct.

Aj su to tieto kable tak by som mohol potiahnut signal miesto repraoduktora odtial z tohto konektora.

Dakujem.

post-46259-14109626186625_thumb.jpg

Odesláno

Člevěče nechci být nezdvořilý, ale nebylo by lepší to svěřit někomu kdo ví co dělá?

CAN low a CAN High není na Subwoofer, ale komunikační sběrnice auta - CanOpen

Připoj to paralelně k pinům které jsem ti napsal. Je to ten konektor na 1. obrázku Vlevo nahoře.

Tedy na piny 1+5 a 4 +8 -viz můj obrázek.

post-25417-14109626188872_thumb.jpg

[upravil dne 10/8/12 19:09 od koblih69]

Odesláno

Nie si nezdvorily ide o to ze peugeoty nepoznam. A vycalovat 300 eur niekomu do kapsy nemienim pokial si to viem spravit sam.

Preto tu hladam rady.

Viem kde su tie piny aj ktore to su ale ako to pripojit. Ja viem ze paralelne ale ako to urobit fyzicky.

Odesláno

tohle neni o tom znat peugeot ale znat el. v autech tenhle konektor pouziva vetsina znacek od cca RV2004 je to dalsi vyvoj po iso konektoru. Jak to udelat vezmes nuz, stipacky, pajku a pripajis k tomu dalsi kabel pak zaizolujes. Tančit u toho nemusis :myslim

Odesláno

No celkem blbě :D, Napřed to vyndej z rádia. Ten pin konektoru se dá vypíchnout ven z a pak na něj připájet kablík a zase ho zasunout zpět. Nebo se můžeš napojit někde na kabel - naříznout bužírku, obnažit, obtočit kablíkem, zapájet a zaizolovat. Nebo ten kablík štípnout přetáhnout smršťovou a spájet společně s tou odbočkou, posunout smršťovku a zahřát...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...