Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cauec klubaci :-)

resim na mojem partaku problem s vetrakem a to nasledujici :-)

Odeslo mi ovladani, jelo to jen na max stupen, koupil sem ten regulator hlinikovy s dvema tranzistorama, vymenim, zapnu a uz nejde vubec. Prestala tam jit stava. Laboroval sem, sel sem po dratech, dosel sem k relatku, ktere mi nespina. Kdyz do nej dam klemu, vetrak se s novou jednotkou bez problemu rozjede a fachci jak ma. Pojistka spalena neni, jedine co me napada a cemu sem se tady dohledal, tak byvaji problemy se spinackou, tu jsem taky rozdelal, vycistil a nic.

Chci se tedy podivat do schematu, kudy co a jak jde.

Jestlli tedy nekdo mate el schema, poskytnete prosim prosim, budu Vam vdecny :-)

mockrat dekuju i za jakekoliv rady

Petr

Odesláno

No nechci být nějak chytrý ale když přemostíte relé tak to funguje? Chápu to správně? Tak jestli je to takto mohli by být špatné jen kontakty na relé nebo ten vnitřní spínací by mohl být \"očouzený\" vlivem opotřebení...

Odesláno

jj spinaci kontakt rele kdyz se proklemuje tak to jede, ale do rele nejde ovladacich 12v, ktere ho prave spinaji :-) rele jako takove funguje bez problemu.... Takze potrebuju vedet, odkud do rele prichazi spinaci napeti, ktere ho ovlada...

Odesláno

no je treba taky napsat bud rocnik vyroby a motorizaci a nebo radeji VIN kod, pac ta elektroinstalace se parkrat menila a neni u vsech partneru stejna

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...