Zave Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Cauec klubaci :-) resim na mojem partaku problem s vetrakem a to nasledujici :-) Odeslo mi ovladani, jelo to jen na max stupen, koupil sem ten regulator hlinikovy s dvema tranzistorama, vymenim, zapnu a uz nejde vubec. Prestala tam jit stava. Laboroval sem, sel sem po dratech, dosel sem k relatku, ktere mi nespina. Kdyz do nej dam klemu, vetrak se s novou jednotkou bez problemu rozjede a fachci jak ma. Pojistka spalena neni, jedine co me napada a cemu sem se tady dohledal, tak byvaji problemy se spinackou, tu jsem taky rozdelal, vycistil a nic. Chci se tedy podivat do schematu, kudy co a jak jde. Jestlli tedy nekdo mate el schema, poskytnete prosim prosim, budu Vam vdecny :-) mockrat dekuju i za jakekoliv rady Petr Citovat
Altman Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 No nechci být nějak chytrý ale když přemostíte relé tak to funguje? Chápu to správně? Tak jestli je to takto mohli by být špatné jen kontakty na relé nebo ten vnitřní spínací by mohl být \"očouzený\" vlivem opotřebení... Citovat
Zave Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 jj spinaci kontakt rele kdyz se proklemuje tak to jede, ale do rele nejde ovladacich 12v, ktere ho prave spinaji :-) rele jako takove funguje bez problemu.... Takze potrebuju vedet, odkud do rele prichazi spinaci napeti, ktere ho ovlada... Citovat
Zave Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 Nikdo nic? :-( staci mi jen schema :-) Citovat
Ferry Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 no je treba taky napsat bud rocnik vyroby a motorizaci a nebo radeji VIN kod, pac ta elektroinstalace se parkrat menila a neni u vsech partneru stejna Citovat
Zave Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 je to rok 2000, vin: VF35FWJZE60277767 Citovat
davoš Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 zdravim prosil bych taky o el.instalaci peugeot partner VIN:VF3GJNFUC95065502 MOCKRÁT DĚKUJI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.