Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si objednal prahy na 206ku od ,,Carzone,, takový ty pěkný s tím výdechem vzadu. No jenže to není origo, tak trošku až tak nepasujou. Tu se odchlipujou, tu nesedí . . . no mám z toho hlavu v pejru. Máte někdo nějakou radu? Napadlo mě je tam přilepit, pak je dokytovat a pak nachat na autě celý spodek rozstříknout. Jenže, dokáže to nějaký lakýrník, aby to bylo 105% dokonalý?

Odesláno

chtěl jsem taky ten Kit od Carzone a bylo mi řečeno formou, která se tím zabývá, že nákupem dílů to zdaleka nekončí. Další velká položka je to na auto nasadit a slícovat. Přece jen je každé auto trochu jiní i přes to, že je to stejný model a je potřeba ten univerzální díl dopasovat na konkrétní vůz. Nebude to asi zase taková sranda, jak tvrdí na webu Carzone.

Odesláno

Koupil jsem je v E35. Počítal jsem s tím, že to není origo, ale byl jsem trošku zklamán. Ale móóóc se mi libyli, takže . . . . . . už na nich pomalu dělám, ale musí se komplet zbrousit podle karoserie. Docela sranda - nasadit, sundat, trošku sbrousit, nasadit, sundat, sbrousit . . . . . . . . Ale bude to stát za to. Zajímalo by mě, kdybach to objednal přímo od CARZONE za tu jejich ,,lidovou,, cenu, jestli by s tím bylo míň, nebo žádná práce. Máte nekdo nějaký tuningový plast Origo od výrobce? Jakpak to sedělo??

Odesláno

Kamarad nedavno koupil WRC kit od Dimmy - podotykam, ze original - za ty prachy bych se radeji moril v garazi a strouhal kopyta a laminoval, az by mi plice shorely -> proste s tim napasovanim byla strasna fura prace. Takhle si teda plasty za 80 palackejch nepredstavuju.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...