Antares Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Tak jsem si objednal prahy na 206ku od ,,Carzone,, takový ty pěkný s tím výdechem vzadu. No jenže to není origo, tak trošku až tak nepasujou. Tu se odchlipujou, tu nesedí . . . no mám z toho hlavu v pejru. Máte někdo nějakou radu? Napadlo mě je tam přilepit, pak je dokytovat a pak nachat na autě celý spodek rozstříknout. Jenže, dokáže to nějaký lakýrník, aby to bylo 105% dokonalý? Citovat
destiny Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 chtěl jsem taky ten Kit od Carzone a bylo mi řečeno formou, která se tím zabývá, že nákupem dílů to zdaleka nekončí. Další velká položka je to na auto nasadit a slícovat. Přece jen je každé auto trochu jiní i přes to, že je to stejný model a je potřeba ten univerzální díl dopasovat na konkrétní vůz. Nebude to asi zase taková sranda, jak tvrdí na webu Carzone. Citovat
michal 206 Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 otakza je puvod zbozi. ceske a polske kopie sedi dost blbe, originaly jak co. taky jsme museli cely naraznik rozriznout a zuzit. Citovat
Antares Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Koupil jsem je v E35. Počítal jsem s tím, že to není origo, ale byl jsem trošku zklamán. Ale móóóc se mi libyli, takže . . . . . . už na nich pomalu dělám, ale musí se komplet zbrousit podle karoserie. Docela sranda - nasadit, sundat, trošku sbrousit, nasadit, sundat, sbrousit . . . . . . . . Ale bude to stát za to. Zajímalo by mě, kdybach to objednal přímo od CARZONE za tu jejich ,,lidovou,, cenu, jestli by s tím bylo míň, nebo žádná práce. Máte nekdo nějaký tuningový plast Origo od výrobce? Jakpak to sedělo?? Citovat
michal 206 Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 e35 je jasnej domaci vyrobce, cili stazeny original, otazka je jak moc kvalitne. orignaly nekdy sedi pekne, ale spis u nemeckych aut... frantiky odbyvaji Citovat
voštík Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Kamarad nedavno koupil WRC kit od Dimmy - podotykam, ze original - za ty prachy bych se radeji moril v garazi a strouhal kopyta a laminoval, az by mi plice shorely -> proste s tim napasovanim byla strasna fura prace. Takhle si teda plasty za 80 palackejch nepredstavuju. Citovat
zabicka Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Ja koupila prahy za 1300 na 5-ti dvirko - bylo s tim dost prace, ale myslim, ze to za to stalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.