Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám slabsí diesel 2.0 66kw a kolísá mi teplota vymenil jsem termostat , ale nepomohlo mi to behá v ropětí 85-105 stupnu nemá nekdo nejaký nápad ?? Dikes

Odesláno

neni to VW ani skodovka, aby sedel teplomer prilepenej na 90stC a bylo mu jedno, jestli ma motor ve skutecnosti 80 nebo 100, je prece normalni ze teplota cestuje podle toho v jakem zatizeni a provozu je motor, zavisi taky, jestli bezi ventilator, kdyz je zapnuta klimatizace nebo jestli se to ridi jen podle teploty motoru, kdyz je klima vypnuta

Odesláno

mám stejný problém... :( u mě je to tím že nejde ventilátor na první stupeň.

když jedu tak se to uchladí ale jak mile jsem v koloně a popojíždím tak teplota jde hned nahoru a dost rychle.

• O 2 týdny později...
Odesláno
97 je už celkem dost ne??

Vzhľadom na to že sa jedná o pretlakovú sústavu tak to nieje nič kritické lebo voda začne vrieť až pri cca 120 stupňoch. Presnejšie záleží i od použitého chladiva a pretlakového ventilu.

Napríklad chladiaca kvapalina G48 pri kjoncentrácii na -35 má bod varu 110 stupňov a ak k tomu prirátaš pretlak v sústave tak sa bod varu posunie až niekam k 130 stupňom.

Odesláno

Ahojte tak ja som bol v Chorvatsku a tam boli neskutocne tepla, Mne zacal ventilator chladit az tak kolo 105 - 110 ale s takym rachotom ze az. hucalo to fakt strasidelne. ked som potom zastal a pri vypnutom motore potocil ventilator tenkym patikom tak ten isiel hladko. Cim to môže byť že to vydava taký rachot pri spusteni chladenia?

A ako zistim či mi ide ten prvy stupen alebo nie?

Dik

Odesláno

nemějte strach...při venkovních teplotách do 25°C mám na teploměru normálně 80-85°C, ale jakmile jde teplota přes 30°C nebo to proženu, tak leze teploměr normálně přes 90°C a žádnej problém jsem s tím ještě neměl...opravdu se nemáte čeho bát;)

Odesláno

Ted sem se vratil z Chorvatska cesta OK jen při teplotě nad 30 sem se taky dostal ke 100 cili bud pojedem 90 nebo ta zatracena teplota leze ke 100 nikde sem ale nenasel duvod jde li třeba o konstrukcni vadu ci neco podobneho znackovy servis tvrdil že je to normál nezbyva než věřit :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...