Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem zjistil, že mám docela velkou vůli v řízení, tak jsem nechal vyměnit čepy a ono to nepřestalo. Mrknul jsem tedy na hřídel od volantu a zděsil jsem se :D Tak kde bych očekával kardan, bylo plastové kolečko, které spojovalo hřídel volantu s posilovačem. bylo prasklé ve čtyřech místech, takže mi auto po vjetí do vyjetých kolejí samo jelo :-)))) Zatím jsem ho stáhnul montážní páskou. Ono to sice drží a asi jen tak nepovolí, ale jde to nahradit něčím jiným, než tím plastovým kolečkem?

PS1: teče mi hydraulický válec na posilovači - nejde to nějak repasovat?

PS2: nemáte někdo šajn, kolik by stála repase startéru?

Odesláno

Kde máš to kolečko? V motorovým prostoru? Nebo jěště v kabině?

Repase hydruliky nevim.

Repase startéru okolo 2 tisíc, podle jiných debat na servisu. Já jsem koupil zánovní za litra. Občas mi nesepnou ty hlavní kontakty (hlavně, když je to teplý, ale není to pravidlem).

Odesláno

Kolečko už je v motorovém prostoru.

Tak to mi dělá startér taky. Je sice pravda, že někdy pomůže poklepání kladívkem - jen když v něm cvaká, ale je to docela trapas bouchat kladivem do startéru u přelidněného Tesca :-)))))

Odesláno
Napsán autorem Jaryn

Kolečko už je v motorovém prostoru.

Tak to mi dělá startér taky. Je sice pravda, že někdy pomůže poklepání kladívkem - jen když v něm cvaká, ale je to docela trapas bouchat kladivem do startéru u přelidněného Tesca :-)))))

:D:D:D

To jo, je to nepříjemný. Mně stačí znova otočit klíčkem, ty kontakty o sebe třísknou znovu a už vedou, nebo stačí ten klíček držet a ono to po třeba jedné až dvou vteřinách začne vést. Už mám koupenej jinej, jenom ho vyměnit... Až ho vyndám, tak ho rozdělám a zjistím, co se vlastně stalo.

Edit: K tomu kolečku: já mám dole před řízením kloub. Nemáš to tam dole nějak pobastlený po někom?

[Editován dne 1/6/05 Petr605]

Odesláno

Mám to na fotkách. Je to sice blbě vidět (nechtělo se mi moc točit volantem :-)))) Ale ta páska je moje práce a ta šňůrka je asi práce toho borce, co to měl předemnou (hrůza a děs). A je tam částečně vidět to kolečko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...