Jaryn Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Nedávno jsem zjistil, že mám docela velkou vůli v řízení, tak jsem nechal vyměnit čepy a ono to nepřestalo. Mrknul jsem tedy na hřídel od volantu a zděsil jsem se Tak kde bych očekával kardan, bylo plastové kolečko, které spojovalo hřídel volantu s posilovačem. bylo prasklé ve čtyřech místech, takže mi auto po vjetí do vyjetých kolejí samo jelo :-)))) Zatím jsem ho stáhnul montážní páskou. Ono to sice drží a asi jen tak nepovolí, ale jde to nahradit něčím jiným, než tím plastovým kolečkem? PS1: teče mi hydraulický válec na posilovači - nejde to nějak repasovat? PS2: nemáte někdo šajn, kolik by stála repase startéru? Citovat
Petr605 Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Kde máš to kolečko? V motorovým prostoru? Nebo jěště v kabině? Repase hydruliky nevim. Repase startéru okolo 2 tisíc, podle jiných debat na servisu. Já jsem koupil zánovní za litra. Občas mi nesepnou ty hlavní kontakty (hlavně, když je to teplý, ale není to pravidlem). Citovat
Jaryn Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Kolečko už je v motorovém prostoru. Tak to mi dělá startér taky. Je sice pravda, že někdy pomůže poklepání kladívkem - jen když v něm cvaká, ale je to docela trapas bouchat kladivem do startéru u přelidněného Tesca :-))))) Citovat
Petr605 Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Jaryn Kolečko už je v motorovém prostoru. Tak to mi dělá startér taky. Je sice pravda, že někdy pomůže poklepání kladívkem - jen když v něm cvaká, ale je to docela trapas bouchat kladivem do startéru u přelidněného Tesca :-))))) :D:D To jo, je to nepříjemný. Mně stačí znova otočit klíčkem, ty kontakty o sebe třísknou znovu a už vedou, nebo stačí ten klíček držet a ono to po třeba jedné až dvou vteřinách začne vést. Už mám koupenej jinej, jenom ho vyměnit... Až ho vyndám, tak ho rozdělám a zjistím, co se vlastně stalo. Edit: K tomu kolečku: já mám dole před řízením kloub. Nemáš to tam dole nějak pobastlený po někom? [Editován dne 1/6/05 Petr605] Citovat
Jaryn Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Mám to na fotkách. Je to sice blbě vidět (nechtělo se mi moc točit volantem :-)))) Ale ta páska je moje práce a ta šňůrka je asi práce toho borce, co to měl předemnou (hrůza a děs). A je tam částečně vidět to kolečko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.