Dančák Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 To si měl ten řemen o drážku vedle vlevo? (když se takhle koukáš na foto) jak je vidět ta linka na řemenu, jestli jo a ždímal se ti, vyměň to než se ti roztrhá a zaplete někam, jestli si to měl předtim OK a přesunul se sám, viděl bych to na špatnou volnoběžku na altíku, měl sem to samé, srovnal jsem řemen tak jak má být a po nastartování se ta volnoběžka úplně rozpadla a vyjela pryč, řemen spadnul.... Citovat
JanoRS Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 jj, remen kupim hned novy. Potom ho odfotim - sú v nom akoby odrezane nožom zuby (mozno 0,5 mm ostalo zo zubou na ploche 1 cm) Take nieco som este nevidel. Možno zastavenie v nespravnom mieste zapričinilo ten posun. Zajtra ho dufam že zhodím a pozriem sa na tie kladky a ložiská, no pomohlo by mi ak by niekto napísal aký majú mať odpor pri točení.... Citovat
Návštěvník Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Zdar hoši,měl jsem taky problem stím,odešli mi 2 řemeny a přičina byla ta vadna řemenice na klice vymlacena odpružeci guma narazu v řemenici a pak přepnutá pružná napinaci kladka šla šuro.Tim posunovala občas řemen. Citovat
kindercamion Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Mám stejný problém se řemenem (už tam je druhý),jednou přeskočí na klice doprava pak někdy do leva, pomůže mě výměna řemenice na klice jak píše JarekB ?Máte někdo zkušenost s opravou? Jedná se o Evasion 2.1td 1998 ,klima . Citovat
Brajara Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Nechci zakládat nové vlákno, tak to plácnu sem. Scháním novou, popř. použitelnou horní napínací kladku na 806, r.v. 1997, 1,9TD, motor DHX. Začalo mi to kňourat a se zvyšujícími otáčkami to zesiluje. Jakoby se rozjíždělo autíčko na setrvačník. Metodou pokus/omyl bylo zjištěno vadné ložisko na kladce. Vydrželo 6 let a asi 22tis. Km. Namazat nejde, vyměnit asi taky ne. Byl jsem s tím za známým mechanikem a ten mi tvrdí, že ji může objednaj JEN s držákem za 3200Kč. Nemáte někdo sólo tu kladku?? Citovat
Chip Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 (upraveno) máš-li klimu pak zkus třeba u badisaka zadat číslo 331316170168 ( http://eshop.autorozvody.cz/ ) našel jsem to podle service boxu a OEčka 5751 30 chce to jen hledat Upraveno 28. září 2015 uživatelem Chip Citovat
Brajara Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 máš-li klimu pak zkus třeba u badisaka zadat číslo 331316170168 ( http://eshop.autorozvody.cz/ ) našel jsem to podle service boxu a OEčka 5751 30 chce to jen hledat Díky moc!!! Citovat
kléma Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Mě cupovala drážkový řemen napínací kladka (2.1td) . Je to regulérní tlumič -je v tom kapalina. Opravdu musí být v pořádku - funguje jako tlumič kmitů. Pak mi jedna cára vlétla do rozvodů a byla sranda. To mě donutilo koupit novou a byl klid. Ta napínací kladka musí při běhu motoru stát a nesmí vibrovat jinak je už vadná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.