EronixHD Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Tak to je hezký takový neplacené rezerve ? Taky bych chtěl. Asi taky ale nemám připravena alu kola. Citovat
Milano666 Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 to je respekt! A nebo je tam vozejčkář Wheeler :v Citovat
Woiser Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Hned jak jsme se o tom začli bavit tak mi ho včera večer někdo zabral! Karma... Je to prostě jak kdy... každopádně raději parkuju někde na okraji než někde uprostřed, už jen kvůli mrzutým seniorům, kterým je jedno jestli svojím favoritem udělají svými dveřmi do cizího auta důlek nebo kráter. Bohužel senioři v okolí asi preferují druhou možnost... Nechápu takový lidi [upravil dne 28/2/14 11:20 od Woiser] Citovat
Guest servisman Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Ono se tam parkuje dobře, jezdím tam nakoupit na roh a líbí se mi tam ten černý teréňák co tam občas stojí. Citovat
Woiser Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Jo no, to je ohromná věc! Paradox je, že to řídí ženská, která má tak 160 cm Citovat
Woiser Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 no to já taky koukám z výšky nepřesahující 170 cm Ale my taky máme puga že jo Dnešním dnem zamnou zašlo předčasné jaro a tak jsme konečně vyměnily hnusné, malé, zašlé a měkké zimní pneu s plecháčema za oranžády. Nabídky za ně už byli, ale bohužel jsou v lidé v dnešní době velice smlouvaví Doufám, že vlákno čte dost klubáků, aby jste mi mohli zodpovědět otázku. Jaké ET pro alu r17 7J nebo 6,5J by bylo nejlepší? Nejraději byych se totiž vyhnul podložkám, jelikož mi to přijde hrozně složité je shánět a k tomu ještě delší šrouby... Na r16 7J mam ET 18 a pohoda (teda pokud nemam 3 lidi na zadních a nechytnu nějakej větší hrbol. To se mi povedlo si o podběh vzadu škrtnout :-X ) ... Pokud by tedy bylo ET mezi 15-20 bylo by to v oukeji? Citovat
EronixHD Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Už si dal letní jo ? Já si ještě asi týden či dva počkám.. Citovat
Woiser Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 no, bylo docela načase to vyměnit. Sice by tam být ještě neměli ale nehodlám si zbytečně sjíždět zimáky Citovat
Guest servisman Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Až pojedu do krámku na roh tak už budou asi letní Citovat
Woiser Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Za 9 tisíc i s pneu [upravil dne 14/3/14 10:02 od Woiser] Citovat
Woiser Odesláno 31. březen 2014 Autor Odesláno 31. březen 2014 Tak konečně jsem se dostal na chalupu a přišla i jarní očista... Jen mě mrzí že to meju pomalu 2,5 hodiny a efekt nikde Asi ta stříbrná nikdy nebude moc být vyleštěná jako třeba černá metla... 1. 2. 3. A udělala se i změna v interiéru... ty bílé plasty se bily s krémovými sedačkami, proto šli taky do krémové... no rozhodl jsem se, že tu bílou ošklivou věc která je na fotce bílá nechám černou a tak jsem jí víc nestříkal a sháním novou.... 1. 2. no a nakonec motor... raději z dálky 1. EDIT: No a dotaz na konec, dají se nějakým způsobem přesadit stěrače? Přijde mi, že je mám hrozně vysoko... [upravil dne 31/3/14 21:11 od Woiser] Citovat
Andreww Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Dají se přesadit, jsou na tisícihranu Citovat
Kennbell Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Sikovkama sterace sundas jedna basen. Jinak kup si od carlsonu ozivovac plastu na ty cerne listy. Pak to cele ozije ohodne vic. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Jaké ET pro alu r17 7J nebo 6,5J by bylo nejlepší? Pokud by tedy bylo ET mezi 15-20 bylo by to v oukeji? ET 15, to je ideál. Guma 205 by neměla škrtat na vnějšku ani na vnitřku (pokud je karosérie OK). ET 20 bych nedával, tam bych se bál o ten vnitřní podběh. Ale pokud máš ultra super zadní nápravu, mohlo by to taky jít. Citovat
Woiser Odesláno 1. duben 2014 Autor Odesláno 1. duben 2014 Díky za rady, zadní nápravu mám ouplně běžnou, takže budu počítat s těma 15 ET Oživit by to chtělo, no někdo píše, že to dlouho nevydrží tak nevím jestli to má vůbec cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.