Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zatim to je vsecko jen v hlave a na obrazcich :( Nejradeji bych to taky realizoval. Ale jelikoz jsem chudy student :D tak to půjde strasne pomalu... Ty to mas snizene pres pruziny ze driv3rko?

PS: omlouvam se za diakritiku, vypovedela mi horni rada na klavesnici :roll

[upravil dne 5/12/12 14:08 od Woiser]

Odesláno

jo jo, to uz jsem u woodyho taky tady vypozoroval :D To neni vůbec spatny napad s tema krytkama. Ted bych snad mohl i brigadnicit pres zimu + Jezisek prinese nejakou tu tisicovecku. Tak snad bych se i do neceho pustil. Strasne rad bych to snizoval. Ale...ALE :nevim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vsem Vam preju Vesele Vanoce a stasny novy rok. Samozrejme to plati i pro Vase milacky (myslim tim auta :D ) :papa

A treba zitra dodam nejakou povanocni fotku peugeotka, uz tady dlouho nebyl. :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno
Tak dnes přišel znak, který jsem sehnal za pěkných 200Kč. Konečně budu moc doma něco dělat, když nemůžu vyjet.

Neni ten znak nejaký kríženec? Myslím že lvíček map byť celý lesklý a vypuklý, mal si zohnať ten ;-)

Ak som niečo nezachytil, prepáč, pozeral som si vlákno len stranu dozadu :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak si to oživím... znak se nakonec povedl, ale jelikož jsem se rozhodl, že chci mít auto se zavařeným znakem, dávat ho na auto nebudu.

post-43226-14109629914456_thumb.jpg

To lepidlo jsem odstranil a znak dal (za malý úplatek) známému, který má také 306

[upravil dne 13/3/13 14:45 od Woiser]

Odesláno

To se ti bude válet doma? Nemáš chuť mi ho zaslat? :D

EDIT: Aha, tak nic, budu si to muset případně udělat sám :D

[upravil dne 13/3/13 15:45 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...