Kenobi Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Cele to zacalo velmi zvlastne:-D Planuji ze vytahnu cerpadlo a vycistim to, vytahnu cerpadlo, vycistim ho, nadrz aut a vratim ho z5. Chci nastartovat a nic. Cerpadlo saje,starter toci, jen proste nechyta. Sem tam se chytne do 300otacek a chcipne. Takle to dela dokola a nic, po druhe nabiju baterku a napisemi to engine immobilizer fault , zkusim druhe klice a furt nic, ale uz tuhle hlasku to nepise(engine immobilizer fault ). JE to velmi zajimave jak nemuzu nastartovat,kdyz jen vytahnu cerpadlo a dam z5. Tohle se mi uz stalo za jizdy, ze me chcipl motor a neslo nastartovat,jednalo se o spatnyy motorek v cerpadlu. Jinak pojistky OK, Rampa ovzdusnena......HELP?
Kenobi Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 promin, ja jsem hledal jak to smazat ty stare, a nenasel jsem to:-/ Chtel jsem to udelat hned, alep ostupem prace se objevuji nove zavady :_/
Kenobi Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 ZAdna pomocna ruka? :-/ uz mam ztoho depky :-D :-D
Kurt Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Takhle ne! Jestli založíš další vlákno ke stejnému problému, dostaneš ban. Tady zamykám, pokračuj v některém z předchozích.
Recommended Posts