Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejsou poblém...já mám v techničáku 205/50 17...ale taky zalezi na et a sirce kol... a jestli je v technicaku nemas, riskujes tim, ze muzes dostat pokutu a pri nezavinene bouracce muze jit vina za tebou... ale jako na auto jako takovy pujdou...

Odesláno

Moral3z: Šířka kol tolik ne, pokud nejsou fakt široké, že by byly širší než pneu. Důležitější bude ET. Jinak souhlasím s tím TP.

Odesláno

Děkuji za odpověď raději se tedy poohlednu po R16;)

nevíte náhodu kde sehnat nějaký levnější?:D nemusí být nový ale zachovalý :myslim

[upravil dne 31/7/12 17:12 od kocour17]

Odesláno

MilanF1: Jojo, chápu, že je to velice nepravděpodobné, ale možné to je, tak jen pro jistotu...

jinak ja koukám vetsinou jen po bazosi... daji se tam sehnat pekny... chce to hledat a vytrvat... Jinak máš v merku nějaký ty 17? ty zase sháním já :)

[upravil dne 31/7/12 17:23 od Moral3z]

Odesláno

kocour: Koukni sem do inzerce nebo třeba Bazoš ...

Moral3z: Nepočítám, že by ty kola byly širší než nějakých 8\" (20,5 cm : 2,54).

Odesláno

jasne..ale v TP mám ty 17´´ na 6,5 diskách...

tak za takovouhle cenu sezenes uplne hladce si myslim a jeste usetris..jak psal MilanF1, koukni do sekce kola - prodám..občas tam jsou moc pěkný

[upravil dne 31/7/12 17:32 od Moral3z]

Odesláno

kocour: Ty z aukra ne, jsou to Ford a Audi, tam bude jiná středovka než má peugoet. ET je podle mě taky vyšší, takže s podložkami (tím by se dala vyřešit i ta středovka :myslim)

Jak píše Moral3z: Pokud jsi ochoten dát 7000 Kč jenom za alu disky, neměl by být takový problém, koupit třeba originály - Chalerngery, Atlantisy nebo co se dělalo v 17\". :papa

Odesláno

Pro ně mám slabost.

Ale pokud se chceš držet TP, dej 16\" a zas tolik na to nespěchej, abys za dva dny nebyl zklamaný, žes mohl koupit hezčí :)

Odesláno
Pro ně mám slabost.

Ale pokud se chceš držet TP, dej 16\" a zas tolik na to nespěchej, abys za dva dny nebyl zklamaný, žes mohl koupit hezčí :)

pod oboje se podepíšu... btw ta cena je libová :o

• O 3 týdny později...
Odesláno

nacpu na svoje SW origo 15ky Speedline z 309ky? Popř nemá někdo obrázek, jak by to vypadalo? já to nikde nenašel...

[upravil dne 16/8/12 09:09 od milhaus]

post-414-14109626294539_thumb.jpg

Odesláno

To je vcelku retro, ale tyhle Speedliny se mi libí :). Domnívám se, že mají ET 19 a na 307čce bude origo ET vyšší, počítám 29, tedy budou o 1 cm ven oproti originálu, ale to by vůbec ničemu vadit nemělo.

Dej se foto svého auta z boku, kluci by ti mohli udělat virtual na svém autě ;)

Odesláno

ano, je to retro. mně se ta kola vždy líbila, na 309ku jsem je nestihl dát, tak teď bych si splnil takovej malej sen...fotka z mého vlákna, jinou teď nemám...stačí to přední kolo, pokud mohu někoho znalého poprosit :papa ...profil gumy bude stejný

post-414-14109626294914_thumb.jpg

[upravil dne 16/8/12 09:43 od milhaus]

Odesláno
kocour: Koukni sem do inzerce nebo třeba Bazoš ...

Moral3z: Nepočítám, že by ty kola byly širší než nějakých 8\" (20,5 cm : 2,54).

mam 9,5 \" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...