FiFa_cze Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Ahojte, předem se omlouvám za total OT, ale mám dotaz. Má tu někdo zkušenosti s cestováním autem do Chorvatska bez pasu jen na občanku? Citovat
elton Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Není s tím problém. Jenom nesmíš havarovat nebo porušovat předpisy, pak by je pas mohl zajímat. Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 No řídit v plánu nemám. Jen se vezu. Jedeme na námořní plavbu a nějak nemůžu najít pas, tak snad nebude na hranicích problém. Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 No ono jde taky o to v jakých vodách budete... Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 Vyrážíme ze šibeníku a jede podél pobřeží do splitu a zpět Citovat
shwaara Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Fifa: Hej, to poplujete stejně jako my Kdy? My vyrážíme z Phy v pátek.. Citovat
Guest bostich Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Elton: proč by je měl zajímat pas? Co jsem koukal, píše se, že \"doporučují\" mít u sebe pas. Tak ho mít musím nebo nemusím! Jinak Chorvatsko jsme dali na občanky. Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 Díky moc za reakce chlapci Shwaara: My vyrážíme v pátek nebo v sobotu z Olomouce, ale asi spíš až v sobotu Tak vám budeme asi v patách Citovat
skuci Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 pokud nebudeš míjet hranice ať už po silnice nebo po vodě přes Bosnu a Hercegovinu tak na občanku v pohodě ;-) sice je dobrý projistotu ho mít sebou, nikdy nevíš ale jinak ok... Citovat
shwaara Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 fifa: Jedem přes Maďarsko, tedy asi pojedem stejnou cestou, takže kdybyste vyjeli v pátek, je dost možný, že bychom se někde potkali ) Z Phy pojedem v pátek po 18h. Myslím, že do Brna dojedem tak kolem půlnoci, když budou kolony jen průměrný.... ) Citovat
davidekcz Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Dva roky jsme tam teď byli bez občanky a no problem Citovat
gedu Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 my sme išli minulý rok na občianske a úplne bez problémov Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Tento rok cez madarov na obcanky bez problemov ... Neviem sak ako s lodou, lebo mi sme mali vlastny motorovy 10 miestny cln, a na kapitanate v zadare sa zadavala posadka, a ked som im daval obcanku, pytali si pas, resp. iba cislo pasu ... Nechcel cislo OP ... Tak neviem, moznoze kebyze poviem, ze ho nemam, to zapise aj tak, ale kedze som ich mal, tak by som neriesil .. Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 Díky za ohlasy Všichni tu jezdíte přes Maďarsko, ale je tu někdo kdo jel přes Slovinsko? Shwaara: My jedem přes slovinsko právě, tak uvidíme, jak to bude vypadat Citovat
elton Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Přes Slovinsko durch? To se jede dobře po dálnici. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Jinak,minulý týden v pátek kamarád odjížděl do Omiše v 18.00 a byl takový nátřesk na dálnicích , že dorazili v sobotu v 11.00. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 ja jedu 17.8. pod makarskou, ale chcem se jet podivat do dubrovniku, a nemam pas, to bude asi problem co? pojedem uz asi ve 14 hodin, abychom se vyhli tem kolonam............ nejhorsi je vyjet v tech 18:00, kdyz jsem jednou vyjizdel v 23:00, tak takovy natresk nebyl..... Citovat
FiFa_cze Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 Tak dnes jsem se byl zeptat i do pár cestovek a všude říkali, že to na občanku není problém Takže snad nebudu muset spát na hranicích Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Přes Slovinsko durch? To se jede dobře po dálnici. slovinsko objizdim po okresce, jednak oproti dalnici je to delsi na cas pouze o 15 minut, a jednak na konci pred hranicema si vystojim pouze 3 kilometrovou kolonu, kdezto kdyz jsem jel po dalnici, tak jsem stal 8 kilometru a jeste si v mariboru natankuju akorat nemam pas a musim pres bosnu do dubrovniku, to je v prdeli. [upravil dne 2/8/2012 13:57 od Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.