Hamrbac Odesláno 21. leden 2003 Odesláno 21. leden 2003 čau lidi nevite jak se davaji vystuhy proti kroucení v zadu a? to nezavazí. Předek je jasny ,tyčka mezi tlumiči a ma to velky vliv na sedění v zatáčkach? Citovat
tomson Odesláno 21. leden 2003 Odesláno 21. leden 2003 Christian má vzadu výztuhu na GUTMANU někde mám udělané fotky pošluti je meilem a nebo jestli budeš mít cestu kolem mě tak cinkni a ja ti to ukážu. Citovat
voštík Odesláno 22. leden 2003 Odesláno 22. leden 2003 no....videl jsem vystuhu vzadu v kufru tesne za z.sedackama v urovni tesne pod platem.... ta by zavazet nemusela. To co ma Christian by znamenalo zrusit skoro celej kufr I kdyz to zase ma nejlepsi vysledek.... Citovat
michal 206 Odesláno 22. leden 2003 Odesláno 22. leden 2003 ...lehka streetova klec - ram... cca 12.000 tisic Citovat
martin106S16 Odesláno 22. leden 2003 Odesláno 22. leden 2003 Na těžších autech jeko je 306 a víš to znát je, ale při normální jízdě se sériovým podvozkem to nepoznáš. Když dáš sportovní podvozek a pojedeš na doraz např.na okruhu, tak to poznáš. Já mám na 106 betonovej podvozek bez výztuhy vepředu a už se mi párkrát podařilo vymést díru a př. okno je stále v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.