Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

k čemu ti to je když nevíš KDY ti to namontovali ?

věci mohou býti starý 5 let ale měněný před rokem a najeto na nich za rok klidně 100 t km

Odesláno

ide o to ze ked som kupil auto - cca 2 roky dozadu mali byt na nom cerstvo menene rozvody ktore mali mat par tisic km - dokladovanych ktorym verim. nechal som prezriet auto mechanikom ktory mi potvrdil ze su nove - lenze casom vysvitlo ze mechanikovi sa verit neda a ja mam pochybnost ze to vobec pozeral. tak kym spravim poplach a pojdu komplet na vymenu - ak mal predavajuci pravdu tak maju tie rozvody teraz 3-4 roky a cca 10tisic km aj stym co som najazdil ja. auto ma r.v. 2003 a na tacho 88 tisic km - tak chcem pozriet ci su tam kladky/remen este z vyroby alebo ich r.v. bude blizky roku 2007-2008

Odesláno

No ciste teoreticky ked si kupis remen v \"akcii\" od nejakeho garazoveho predjcu u ktoreho mohol lezat aj par rokv je dobre si skontrolovat rok vyroby aby si nemal uz v momente nakupu 5 rocny remen....U kladiek je to teoreticky jedno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...