automale Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 mozno blby dotaz: byva na rozvodoch - remen+kladky - niekde vyrazeny/vytlaceny rok vyroby? Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Kladky pokud jsou dobře skladované budou v pořádku, řemen má datum obvykle natištěné. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 k čemu ti to je když nevíš KDY ti to namontovali ? věci mohou býti starý 5 let ale měněný před rokem a najeto na nich za rok klidně 100 t km Citovat
automale Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 ide o to ze ked som kupil auto - cca 2 roky dozadu mali byt na nom cerstvo menene rozvody ktore mali mat par tisic km - dokladovanych ktorym verim. nechal som prezriet auto mechanikom ktory mi potvrdil ze su nove - lenze casom vysvitlo ze mechanikovi sa verit neda a ja mam pochybnost ze to vobec pozeral. tak kym spravim poplach a pojdu komplet na vymenu - ak mal predavajuci pravdu tak maju tie rozvody teraz 3-4 roky a cca 10tisic km aj stym co som najazdil ja. auto ma r.v. 2003 a na tacho 88 tisic km - tak chcem pozriet ci su tam kladky/remen este z vyroby alebo ich r.v. bude blizky roku 2007-2008 Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Ech, myslím, že jakákoliv diskuse nebo kontola je zbytečná. Nezdržuj se kontrolami a rozvody vyměň. Citovat
ivanh Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 No ciste teoreticky ked si kupis remen v \"akcii\" od nejakeho garazoveho predjcu u ktoreho mohol lezat aj par rokv je dobre si skontrolovat rok vyroby aby si nemal uz v momente nakupu 5 rocny remen....U kladiek je to teoreticky jedno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.