davidekcz Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 davidekcz: A kde si to slyšel s těma panaromatama? Normálně se to hradí, nevím proč by s tím měl být problém. Pouze se na panoramatickou střechu se nedá dát pojištění skel, pouze normální havárka Oki asi jsem špatně pochopil, někde jinde něco napsanýho... Tak díky a vysvětlení, už jsem klidný :cool: Citovat
gronholmm Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 takze 31.8 jedu dat auto do servisu na vymenu cele strechy:( . Toho vytahovani se u noveho auta v zaruce docela bojim. Jaky je Vas nazor? Pisi z mt. ona ti výměnu pokud to je na opravu pojišťovna nezaplatí napiš mi číslo PU ať se kouknu kdo tě má na starosti Citovat
Martin407 Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Martin- Pokud máš havárku, tak proč ještě další pojištění na živel? Co ti přináší jiného oproti standartní havárce? Havárku nemám. Mám povinné ručení, skla, živel, vandalizmus a střet se zvěří Citovat
The_DoctoR Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Takovej dotaz. Čím je nejlepší na vozidle kroupy označit, aby to pak šlo dobře dolu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.