Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

blizi sa mi vymena oleja na mojej 207-icke 1.4 65kV a neviem sa rozhodnut aku verziu oleja od TOTALu tam mam naliat ci 5/30 alebo 5/40 alebo 0/30? momentalne mam najazdene cosi cez 56 000km, ak by mi nejaky odbornik poradil bol by som rad a bolo by fajn aby aj udal dovod preco prave danu specifikaciu tam naliat. DAKUJEM za kazdy nazor

Odesláno

Marcel00 presne tu istu tabulku som si nasiel na nete a podla motora by mi tam mali ist vsetky druhy olejov od TOTAL co su v nej a preto som sa pytal, ze aku mi odporucate podla toho kolko som odjazdil na aute kilometrov cca 56 000 to je momentalne, dakujem za odp.

Odesláno

a nie je nahodou INEO,(nechce sa mi hladat) so znizenym obsahom popola,co sa dava do naftakov kvoli FAP?Menil ti to znackovy servis? Napis ktory,aby sme vedeli kde su taky sikovny?

[upravil dne 28/7/12 22:42 od bezdo]

Odesláno

tak podla tej tabulky ak neklame by mal ist INEO aj do benzinov ;-) tak ale ja sa nevyznam, v takychto veciach som amater preto sa pytam vas skusenejsich uzivatelov;-)

Odesláno

5W-40 je to pravé orechové. INEO je robený hlavne pre FAP a mazanie niektorých chúlostivých HDi motorov. V bemzínovom motore síce neublíži ale ak to nieje technicky vyžadované tak v našich klimatických podmienkach je vhodnejšia viskozita 40 .

V servisoch sa často stáva že nalejú to najdrahšie z odporúčaného.

Jessrie, trochu omyl. Nie \"mal by ísť\" ale \"môže ísť\" a to je rozdiel.

[upravil dne 29/7/12 08:37 od pastorek]

Odesláno

hej hej pravdu mas, asi tam dam ten 5/40 ale momentalne ma moj maznacik hneva v tom ze za studena ked sa chcem rozbehnut nema vykon a neviem preco, otacky ako keby ani nestupali a rozbehne sa to po 50m (100m) a na diagnostike ziadna chyba, mal som ho aj u elektrikara a nic nezistil, zeby to bolo aj tym olejom a filtrami?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...