Sasima35 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 mám dotaz jak vytahnout naftu z nádrže?pujde to vytahnout hadici nebo nejni někde ventil ža bych to vypustil? Citovat
KingSpade Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 ventil asi nikde nebude...na kámošově 405ce, když jsme odpouštěli naftu (kvůli provrtané nádrži - v té době se to nevědělo - a teklo to když se nalilo více nafty) tak se oddělala hadice co vede přímo z hrdla nádrže přímo do nádrže...takže zkusit takhle...nebo klasika, hadice do nádrže a nasát Citovat
Žídek Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Já jsem vytahoval naftu tak, že jsem P 405 postavil na rampu, nasadil jsem hadici k filtru nafty, je tam takové čerpadélko na stiskání ro načepování když je špatné startování v zimě, načepoval jsem a dál to teklo samospádem. Ale nefunguje to tak prý všude, někde mají jakousi klapku. V tom případě vytáhnout hadici před čističem, spojit nějakou spojkou a pak nasát. Nějakých deset litrů přečerpáte tím čerpadélkem asi tak za deset minut. Citovat
abula71 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 pod zadnou sedačkou je prístup k nádrži.Jedna velka matka a si v nej a možeš aj s hrnčekom naberať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.