Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne, to čidlo vypadá jinak, ale třeba u 3306 je to ono, já ti furt píšu o 406!!!! Začali jsme tím, že to kouří. Což u komůrkovýho dieslu, může být to samý. Proto jsem napsal svou zkušenost. Teď se ptáš už na otáčkoměr. Píšu znova o 406. Nevím jak to má 306, nerad bych tu psal kraviny. Jinak u 406 blbly ještě budíky v tom smyslu, že potřebovaly proletovat studené spoje tyček přivádějíc sygnál z destičky plošného spoje do měřáků (ručičkových ukazatelů)

Odesláno

jo ja se omlouvam za hloupe dotazy ale :D chtel jsem se zeptat kdyz uz mne nekdo konecen odepisuje no asi mas pravdu pac ty podlozky mam roztrelene.. a 2vubec nevidim ale je mozne ze jsou schovane

Odesláno

no asi prave proto, ze odesla ta zarova ochrana, vstrik ti netesnil, válec byl bez tlaku, auto jelo na tri valce, nafta se spatne spalovala a jsi doma :D

Odesláno

no, neházej flintu do žita

najdi si v serviceboxu přesně, co tam má být, kup to, jsou to desetikorunové podložky, vstřiky nech zkontrolovat na stolici, dej to zpátky a zkus to.

Odesláno

vstriky sem uz menil...cerpadlo jsem menil..nadrz i filtr jsem cistil.pokazde to nachvilku pomohlo ale jenom nachvilku az nato cerpadlo vymnena cerpadla auto se chova stejne jako pred vymnenou akord netece uz...jinak kolem vstriku bylo vzdy mokro..ja fakt nevim proc auto nechyta na brnk to ze cmudi oto mi nejde hlavne kdzy bude v poho jezdit

Odesláno

kolem vstriku nesmi být nikdy mokro! Takze bud tesneni (medena podlozka) nebo protyka vratka, nebo tece vstrik

U tebe bych videl na 100% spatnou podlozku, na tý fotce je videt jak je to ocouzeny z jedne strany, tudy ti to foukalo

To je ta chyba

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám zřejmě podobný problém, vypadá to na přicpané sítko v nádrži.Balónek (ruční pumpička) je smáčklá podtlakem a motor cuká a nejde do otáček, po vyřazení zhasne. Po chvíli jde nastartovat a chvíli jede v poho. Jak se dá dostat k sítku do nádrže? Jde to bez demontu nádrže z auta (306 TD)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...