111triko Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 zdravim mam problem s autem mam peugeota 306 1.9 TD rok 1998 a auto mi chcipalo myslel jsem si ze je spatne cerpaldo protoze teklo koupil jsem jine cerpadlo a dela to to same..a jeste to cmoudi..nemam doma zadnou dilnu jsem cerstve po vyuceni uz se vtom 14dni hrabu....zkousim vsechno co me napada ..ale bohuzel napady dosly ..nevite cim by to mohlo jeste byt? Upraven nevhodny nazev \"Pomoc\" dodrzuj prosim pravidla a davej smysluplnejsi nazvy. Diky. Ferry [upravil dne 26/7/12 22:32 od Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Filter máš vymenený? Sitko v nádrži vyčistené? Keď otváraš nádrž, tak nezasičí? Ako či tam nemáš podtlak. Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 no filtr jsem mnenil pred pul rokem...a do nadrze jsme se taky dival tak..byla vni naka cerna hmota to jsem vyhodil..a chvilku to fungovalo..ale pamatuju si ze jsem mnel v lete vzdy problemi ze startovanim vim ze jsme startoval pod plynem ale v zimne to chytalo na brnk....nevis cim by to mohlo jeste byt? Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 uz jsme mnenil aji vstriky..dneska jsme se na jeden dival ..a byl uplne cernej je to normalni? Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 na 406 2.1TD ovšem s mechanickým čerpadlem BOSCH mi jednou chípala a kouřila a nedalo se normálně rozjet. Jednou to bylo stále otevřeným EGR ventilem, vyřešilo zaslepení. Podruhé to bylo horší, auto jakoby jelo na tři válce, ale jenom někdy. Hulilo to jako prase. Byla propálená malá podložka pod vstřikem třetího válce, co je pod velkou měděnou podložkou, stojí asi 20 Kč kousek, raději jsem vyměnil všechny 4. Jak byla upálená, zasahovala kouskem do dírky v hlavě a nafta se špatně rozstřikovala a špatně spalovala. Předpokládám že vzduchovej a palivovej filtr máš nový. Nádrž a bordel v ní vyloučíš, když si naleješ naftu do petky a necháš čerpadlo tahat z flašky Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 jo taky mi prinde ze to obcas jede na 3valce. mne ta mnedena podlozka nejde vydelat a nevedel jsme ze tam je jeste naka mala podlozka..a kde ji koupim? Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 je pod tou měděnou podložkou, koupil jsem ji v BOSCH service, ale bacha! já měl 2.1TD sice taky komůrkovej diesel, třeba ji 1.9TD nemá, to bohužel nevím. Podložky mě šly vyndat dobře. bacha ať ti nic nespadne do válce Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 ta podložka se jmenuje nějak jako tepelná ochrana vstřiku je velká asi jako desetník a má bombierung tzn. jako že je prohnutá ják létající talíř [upravil dne 26/7/12 23:00 od punkac] Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 aha tak to dve mam doma koupil jsem je pred pul rokem v peugeotu..mnenil jsem vstriky..ktere vstrikovali o trozku pod vetsim tlakem..jeste ve skole..mistr mne je vnutil za 1000kc jeden..rekl ze ta podlozka je nahovno a ze medena muze byt stara...tak nevim..asi se to tim vykurvylo nebo ja nevimm ael hure to sTARTOVALO UZ PREDTIM A MNELO TO VETSI SPOTREBU...mistr tvrdil ze vymnenou tech vstriku se mi spotreba zmenci Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 do toho nevidim, já vstřiky neměnil, jen jsem je nechal seřídit a zkontrolovat, když to furt stálo za prd, sundal jsem tu měděnou podložku a bylo jasno hned. Sundej vstřiky a mrkni do hlavy musíš vidět čistou dírku, mě právě ve třetím válci čuměl kousek tý ochranný podložky a byo hned jasno Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 ok podivam se ono neni sranda ty vstriky povolit..a rikas ze to pomohlo?a tobe to taky blbe startovalo? Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 ano, blbe to startovalo, nekdy to neslo natocit vubec. Hulilo to jako prase. Jo zacao to pozvolna ze auto vzdycky na okamzik zacukalo a pak zas jelo normalne. JJednou jsem prijel z reichu a druhy den to zaclo. Jo este to nemelo vykon, vyndal jsem kus ty upaleny podlozky, dal nove a auto jelo jak mladik Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 jo na vstriky jsem mel kurva dobry trhadlo vypujceny z motorarny CESMAD Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 a zahrival se ti rychle motor?..asi to bude ono.. Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 heled toho jsem si nevsiml, bylo to v zime, kdy bylo hluboko pod nulou, auto jsem delal na parkovisti pred panelakem Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 aha a slysel jsem jeste nazor ze by to mohl byt termositic...ale logicky kdyby to byl termmositic tak v zimne by to nestartovalo.na brnk ne? co si otom myslis?a nejede mi otackomner Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 nevis jak ho zpravit kde by to mohlo mit cidlo? Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 cidlo otáckomeru je na prevodovce, termosytic jsem mel odpojenej, prakticky k mému cerpadlu slo jen lanko plynu a 12V na jehlu chcípáku, vsecky ostatní serepeticky jsem dal do hajzlu. Citovat
111triko Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 aha a funguje to i tak u lucase?jo na prevodovce mam vice cidel..ktere to je to zepredu? Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 nevim, mel jsem bosch. Na prevodovce u 406 je cidlo trojpinove hnede, to je na otackomer, je na setrváku u spojky, pristup dost na hovno. Pak tam je dvoupinovy bily spinac zpatecky a nekde nize bylo zluty cidlo na tachometr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.