Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

Moby89:Ne kdepak, já se vám Peugeotákum nechci míchat do zábavy. Navíc na večer už mám jinou přijemnější zábavu. ;)

Tak si to tam užijte! :super

Negrbob: Ano, ale tuším že jen od 8 do 18 hodin. Po zbytek dne je to bez placeni. :papa

[upravil dne 1/8/12 21:24 od Altman]

Odesláno

Altmen: komu se michat do čeho? nový lidi jsou výtáni, my nejsme sekta kde vstupní poplatek je kompletní majetek:D

Pechy: fajn plán

Bob: to kino prý být musí:D

Odesláno

Jak sem vás nestíhala, teď to bude eště horší. Přestěhovali sme se z prací a domu jezdim přes hodinu a autem je to skrz celou Prahu, takže to propálim půl nádrže, než tam vůbec dojedu. Takže asi nestíhačka vždy.:( Leda byste byli občas někde blíž než v Modřanech.hh

Odesláno

Tak dneska dobry osobne me potesila navsteva Radima.1008 kterej jede 170km na Qcko protoze se doma nudil :D:papa

O stejne tak pobavil duvod proc neprijel Pechy :D:papa

[upravil dne 2/8/12 23:18 od negrbob]

Odesláno
Tak dneska dobry osobne me potesila navsteva Radima.1008 kterej jede 170km na Qcko protoze se doma nudil :D:papa

Aspon nekdo nestranej nas poznal a muze rict ze sme normalni a nekousem :D

Odesláno

Viděl jsem nevídané, slyšel jsem neslýchané :D Rád jsem Vás viděl a Švejka rád poznal. Byl to fajn večer a znovu si pro sebe říkám, že ti \"chlapci\" od mazdy mají trochu pohnutý vkus :D A těch 170km? Vzdálenost je jen otázkou času:D :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...