tompo79 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 zdravím, potřeboval bych helpnout....při výměně žárovky v předním světle jsem si nevypnul světla a samozdřejmě ješte brnknul paticí od žárovky o kostru auta. Od tý doby světlo mrtvý. A teď k věci...mám strach jestli jsem si neodpálil výstup v BSI, nebo je tam nějaká pojistka na výstupu, nebo BSI spíná nějaký relé, který může mít slepenej kontakt....neví někdo jak to tam je ve skutečnosti zapojený, popřípadě nemá el. schéma světel v BSI, za každou radu budu vděčnej..... 406 HDI 2.0 2002 kombi [upravil dne 26/7/12 06:55 od tompo79] Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 V pojistkové skříňce u motoru pojistka F9 pro levé a F10 pro pravé potkávací světlo. Citovat
tompo79 Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 OK kluci, máte pravdu, byla opravdu špatná pojistka v motorovým prostoru.....sice jsem pojistky prověřoval, ale byla tak blbě přepálená, že multimetr ji propískl, ale proud žárovky už nedala Tímto díky za rady a cau Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.