Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

S16 (prodaná) ---------> PEUGEOT 206 RC :))))

Recommended Posts

Odesláno

Jináč mám dotaz .. dneska mě napadlo,že bch mohl něco vyzkoušet .. odpojil a sundal jsem EGR ... a pod plechové těsnění jsem dal plíšek,ktery jsem vystřihl přesně podle původního,ale bez dír. Změní se něco? ..

post-26633-14109629328853_thumb.jpg

Odesláno

vyzkoušej...maximalně to bude házet přechodnou chybu....ale ja sem měl stejny nápad....jde to pak vyřešit i jinak.....

Světla luxus:) takhle to vypadá dobře

Odesláno

Tak chybu to žádnou nehodilo.. Tak to tak asi nechám..:) Přestalp mi fungovat tlačítko na ovládání palubaku. Je nějaká možnost ho zkusit opravit?.. nebo musím koupit nový?.

Odesláno

Tak chybu to žádnou nehodilo.. Tak to tak asi nechám..:) Přestalp mi fungovat tlačítko na ovládání palubaku. Je nějaká možnost ho zkusit opravit?.. nebo musím koupit nový?.

Odesláno

Tyjo teď hodně..:/ Tak 9,5 noo.. ale v létě,když jedem dálku třeba na sraz,tak kochačka kolem 7litru... Jezdím velkou část po Brně. V létě to bývá tak kolem 8l. Ale nevím jestli se nevyhoupne skrz ten vyfuk. Ty za kolik?. A nevíš,jak se sundava střed volantu?.

[upravil dne 10/2/13 22:19 od kolmi]

Odesláno

7,9-8,5 ? :o a sakra :/ No nějak mi to teď žere :/ I přes desítku někdy... Jinak dneska koupeny koberečky,olej. filtr a objednáno Valvoline 10w60, a zadní brzdičky brembiče :) Ještě zítra vlnovec pokoupit a na měsíc mám klid :D pak mě čeká STK,tak sem zvědavej, jak to dopadne :D

Odesláno

mno já jezdil dálku do Zlína při 110 km/h za 6,5l....město za 7-8l. jinak průměr je od 6,9-7,9l.....ale měl sem i 15L :D

Odesláno

V týdnu dorazily nějaké dárečky :) 4l 10w60 valvoline,filtr teda champion,no .. aaa zadek od bremba v klasice - žádný drážky :) Jinak vlnovec byl docela KO :D tak proto ta spotřeba doufám, ted uz je vymenej,tak snad to bude uz v pohode :)

post-26633-14109629507899_thumb.jpg

Odesláno

jakýýýýý :P no já taky pár .. v zimě sem zničil pruh na čelním okně,takže ten tam pude znova,pak ty kola,ale ještě na nich bude takový detajl,tak doufam,ze se bude líbit :) potom podvozek, folie na okna, aaaaa ... to bude asi vše .. ale určo sem na něco zapomněl :D

Odesláno
Disky :super

Díky ;) akorat se mi ve sklepě práší a je na tom napadaný prach, tak snad to pujde aspon trochu rozleštit ;)

Jinak jak si mi posílal ten e-shop,tak parada - komunikace supr a vešlo se to i s poštou do 1000kč (2xkotouč Brembo+desky Brembo-zadek). Jen co me zarazilo,tak faktura v polštině,majitel polák. ale mají pobočku i v česku. Tak snad ty desky do týdne nezmizí :D

[upravil dne 17/2/13 22:18 od kolmi]

Odesláno

Jinak teda koupil jsem koberečky.. stejný jako Berry86. Zpracování nevypadá špatně za ty penize a barevně se mi líbí .. akorat ten nápis by mohl být klidně třetinovej :) A do autíčka pujdou, az zmizí sůl a jiny svinstvo .. :):roker

post-26633-14109629512976_thumb.jpg

[upravil dne 17/2/13 22:34 od kolmi]

Odesláno

No toto Kolmi sa nám nejako rozbehoool :P

Tie kolesa sa mi pacia to su challengery nie ? Budes to riesit podlozkami ? Lebo tam je to ET 31 tusim :/

Odesláno

Kolmi hezky jedes, ty cerne nalakovany kola, budou vypadat moc hezky :papa

Jinak chvalim koberecky:D Ale neprosto s tebou souhlasim, ze ten napis, by mohl byt decentnejsi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...