Shootik Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Dozivotni zasobu koreni a marinad znacky Avokado Citovat
Shootik Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Tak si pohravam s myslenkou upravy zadni casti, co vy na to? Jde hlavne o ty svetla, ta zadni cast bez znaku je jen pokus... [upravil dne 5/10/12 22:30 od Shootik] Nick406 ohodnotil 1 Citovat
Shootik Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Tak po delsi odmlce doplnim... Auti se rozhodlo, ze bude zlobit, bohuzel velkym zpusobem tak muselo pod kudlu. Pri 3 a 4 rychlostnim stupni zacala klouzat spojka a aby toho nebylo malo tak auto pada do nouzaku s hlaskou Antipollution fault Citovat
Shootik Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Tak ze auto jsme napichli na diagnostiku: Prilis vysoka hodnota tlaku turba. Do 2000ot je pozadovana a skutecna hodnota cca stejna od 2000ot se zacina prudce rozchazet. Po pripojeni podtlakoveho meraku na vedeni podtlaku jsme zjistili, ze po chcipnuti motoru, nebo seslapnuti plynu nad 2000ot nam klesa podtlak v soustave - Turbo tlaci vic... Citovat
Shootik Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Zaroven jsme vcera vyndali spojkovou lamelu... Cimz bych rad podekoval soudruhum z Peugeotu a zvlast tomu ..... ktery vymyslel typ prevodovky co mam na aute. V prevodovce se nachazi dvousmerna paka na hrideli, ktera musi ven driv nez sundate prevodovku, jinak znicite pritlacak. Dle manualu Peugeotu se hridel vytahne jakymsi pripravkem ve tvaru maleho krumpace. To jsme zkusili a na hrideli urvali uchyt o ktery se to taha ven. Hridel je z kalene oceli v hliniku a samozrejme tam po tech X letech pekne zarostla... Tak ze se na hridel navaril M10 sroub a tahalo se to pres stahovak. 2x jsme M10 sroub urvali nez hridel povolila. Tak ze jeste jednou diky soudruzi a rad bych vas videl, jak to budete tim vasim pripravkem vyndavat... Lamela je tedy venku a dnes jde na preoblozeni. Ve zbylem case jsem hledal unik podtlaku a bal nalezen: ventil Swirlu, zrejme praskla membrana, tak ze ted schanim novy... Citovat
Dančák Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Měl jsem tu samou závadu na stejnym motoru, vysoký tlak turba, elmag. ventil byl dobrej (prohodil jsem ho s erg jelikož jsou stejný) ale ucházel mi podtlak, měl jsem zpuchřelé spoje hadiček při přechodu plastová na gumovou a po opravení to ještě párkrát zazlobilo, tak jsem odpojil podtlakovou komoru (černá plastová krabička na posilovači brzd), napojil podtlaky napřímo hadičkama a potom byl navždy pokoj.....doporučuju vyndat všechny hadičky a zkontrolovat!!! I tu co vede k ventilu turba.... Citovat
Shootik Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 jj diky jeste to urcite proverim, dokud je k tomu lepsi pristup. Ted na to mam cas, spojka sla na preoblozeni organikou, tak ze par dni budu cekat nez se vrati. Citovat
Shootik Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Tak ze spojkova lamela byla dnes odeslana do firmy zabivajici se preoblozenim spojkovych lamel. Bude preoblozena organikou HDS coz podle spousty reakci na jinych forech je o dost lepsi nez zaklad, jak ve vydrzi tak v udrzeni navyseneho vykonu na seriove spojce. 250PS s preoblozenou lamelou pry neni problem... Tak se tesim... Citovat
Drobeczek92 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Já jsem jeden z těch dvou prodejců peugeotu ) zdravim do Jirkova Citovat
Shootik Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Taky zdravim do Mostu [upravil dne 13/1/13 18:27 od Shootik] Citovat
Shootik Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Tak ze spojka na aute je hotova, bohuzel ne podle predstav. Lamela nesla preoblozit jelikoz byl vymackany stred. Tak ze jsem byl nucen najit rychle jine reseni - koupil jsem cely spojkovy set od LUKu, jelikoz samotna lamela LUK stala 4500 a cely set 5700, tak ze nebylo co resit. Tak ze timto je spojka hotova a doufam, ze uz o ni dlooouho neuslysim. Citovat
Shootik Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Bohuzel se mi zatim nedari najit unik podtlakoveho vedeni. Prozkousel jsem vsechny hadicky, ventily, spoje az k pumpe a nic. Ale mame ted na to objednane vybaveni, podtlakovou pumpu, merak, redukcni stanici a schema z tlakama v jednotlivych mistech. Tak ze doufam, ze pri dalsi navsteve garaze se to uz vyresi [upravil dne 13/1/13 18:32 od Shootik] Citovat
Shootik Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Tak ze vedeni podtlaku jsme kompletne zkontrolovali a nasli jsme vadnou mebranu tahla swirlu. Pri podtlaku zacala propoustet... Sehnal jsem tedy na nasem Peugeot/Citroen vrakaci jinej za 600kc... Citovat
Shootik Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Jine uniky jsme uz nenasli, podtlak se drzi na 0.8, ale nasla se dalsi zavada, coz bude zrejme problem celeho nouzaku Regulace tlaku turba... Pri podtlaku by mela zajizdet hridelka spojena s turbem o cca 12mm +- 2mm (dle dokumentace), me se bohuzel pohybuje jen v rozmezi cca 5mm coz vypada, ze bude onen kamen urazu. Turbo pak tlaci porad vic nez ma a jednotka to schazuje do nouzaku A ted otazka: Nevi nekdo jak je ta regulace spojena s turbem? Samotna regulace je k turbu prisroubovana trema sroubkama, ale jde mi o tu hridelku... Jinak jsem si vsiml, ze ta cast hridelky, ktera se vysouva z Turba je cerna od sazi, coz muze zpusobovat ono sekani. Vzhledem k tomu, ze nemam adetiva ve Fapu, tak je asi fap ne zrovna idealne pruchozi a protitlakem ve vyfuku si plyny hledaji jinou cestu a nasli si ji asi skrze onu hridelku Citovat
Drobeczek92 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 FAP nevim jestli je vykuchanej nebo jenom nějak softvarově odpojenej !!! Citovat
Shootik Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Tak ze regulace procistena a saze odstraneny. Auto do nouzaku pada stale, ale jen kdyz je pod nulou... Coz je divny... Ted mame 2 dny zasebou 4 nad nulou a zadny nouzak, vykon v poradku. Tak uz nevim. Citovat
Shootik Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Jeste jsem prisel na to, ze mi asi spatne meri cidlo tlaku vzduchu. Pri atmosferickem tlaku mam 2.5V, kdyz jsem koukal na nove cidla tak maji v klidu 944mV. Meril jsem to Multimetrem, tak nevim jestli mi to nemeri jen spicky impulsu. Poradi nekdo? Citovat
Shootik Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Tak z mazla uz jsem bezradnej, stale stune (Pada do nouzaku). Dal jsem ho proto vcera ke Strakimu. Tak ze drzim palce at se zadari Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 tak Straki určitě pomůže není to nějakej učedník:papa;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.