agregatos Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Dobrý den, nechal jsem repasovat turbo a při montáži jsme narazili na sítko v přívodu oleje do turba. je zasunuté v průtokovém šroubu na přívodu oleje z motoru do turba (podle servise boxu je číslo šroubu 1164 46 ale samotné sítko tam vidět není). Je to taková plastová trubička se sítkem. Zajímalo by mě, jak často se toto sítko čistí nebo mění, protože k němu je špatný přístup a pokud zachytí nějaké nečistoty tak se musí ucpad (nejde olej do turba) nebo protrhnout (nečistoty i samotné sítko vletí do turba). Díky za každou radu Citovat
DanculD Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Pri repase turba vzdy platilo menit aj sitko a celu privodnu hadicku. Na 1.6HDi to sitko dokonca vyhadzuju von. Citovat
agregatos Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 Pri repase turba vzdy platilo menit aj sitko a celu privodnu hadicku. Na 1.6HDi to sitko dokonca vyhadzuju von. Vyhazuješ jako že ho tam vůbec nedáš? Mě tam totiž přijde zbytečné pokud se nedá kontrolovat a čistit, tak může při prasknutí udělat víc škody než užitku. Citovat
brutall Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ahoj, na kolik tě vyšla repase? Citovat
agregatos Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 Ahoj, na kolik tě vyšla repase? 6900kč výměna celého středu repas-turbo.cz Citovat
straki007 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Sitko nesezenes nikde. Nedavej ho tam a starej se poradne o vymeny oleje. Pokud koupis sroub tak sitko tam neni. Pokud cele potrubi tak taky neni. Jedine zkusit najit dodavatele. Ja nehledal.Sitko tam nedavam. Ale je potreba kupovat kvalitnejsi filtr oleje pro jistotu. Citovat
agregatos Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Díky ušetřil jsi mi cestu do peugota:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.