FrantaCV Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 To dusan2: Däniken je \"profláknutá\" osobnost známá tím, že najde záhadu i doma v ledničce a když tam není tak ji vyrobí. Daleko seriozněji se k tomuto tématu staví např. Ludvík Souček v publikacích Tušení stínu, Tušení souvislosti a bohužel jím již nedokončenou knihou, Tušení světla. To jofo: Jsou věci a jevy mezi nebem a zemí, na které zatím neznáme odpověď. Mnoho jich bylo zdokumentováno a uloženo do trezorů různých institucí jako je NASA, CIA, KGB a pod. jen aby se nedostaly na veřejnost. Přesto jsem našel hromadu fotografií a dokumentů, které unikly z trezoru. Je jen těžké rozlišit co je podvrh a co je realita. Postupně sem něco \"nasypu\" pro příznivce i odpůrce - třeba ztoho vyplyne i něco víc než \"Už to nepi\" (Cinicman). Co jsem viděl, to jsem viděl, vysvětlit to neumím, ale to neznamená, že to neexistuje. Takto se, boužel, chovají i některé vysoce uznávané kapacity vědeckého světa. Doporučuji nahlédnout do publikace (opět L. Souček) \"Obrazový opravník obecně uznávaných omylů\". Citovat
Cinicman Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Ja vám deti radosť kazit nechcem ale než niečo plácnem na fórum tak si overím fakty... či? Nevravím, že ma podobné veci nefascinujú, Dänikenove \"Waren die Götter auf der Erde?\" som v 12tich rokoch hltal aj s obalom... ale... je to všetko fraška... tak ako napr. celé náboženstvo... Let The Flame Begin... Citovat
FrantaCV Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 Teď asi naštvu spoustu věřících. ALE náboženství = fanatismus = zločin. Za Boha, Alaha, Jehovu atd. se schovají vrazi žen a dětí a vymlouvají se na šíření \"PRAVÉ víry\". Náboženství a VÍRA není totéž. Citovat
crazybiker Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 S nabozenstvom sa najlahsie ovplyvnovali ludia... proc to nevyuzit? A ted zas k tym !kozmonautom\" pred viacerymi tisicmi rokmi ... pozna niekto Baian-Kara-Ula ??? Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Pro zájemce jeden odkaz: V následné nabidce je mnoho dalších reportáží a informací k tomuto tématu. V některých případech je jen vemi těžké či zcela nemožné označit co je podvrh a co skutečnost. Celá tato problematika je postavena Göeblsově teorii - \"1. 100x opakovaná lež se stává pravdou, 2. jedna pravda obalená desítkou lží se stává lží\". Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Slíbil jsem pár fotek: Podvrh (Fake) nebo skutečnost? Citovat
koblih69 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ty obrázky jsou legrační, většina je tak odfláknutá, že si přece nikdo nemůže myslet, že by to bylo reálné foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.