Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

díky, super video ... při svém umění napíšu kolik hřebíků jsem zalomil a které plasty jsem rozlámal  :D  :D  :D

Gabriel307 - tak to je super, že je prcek OK :super , takové starosti nejsou příjemné 

Upraveno uživatelem Milhausekkk
Odesláno (upraveno)

predpokladam ze se sunda manzeta radici paky, pak se nejakym pusobem mozna pomoci 2 sroubku odsroubuje stredovy panel a vytahne se - v topeni jsou 2x 1,2W zarovicky jdou teoreticky vyndat zezadu - ja je menil ze sem klima panel otevrel a vyndal je zepredu a mozna i popelnik

75klima.png

Ahoj,

ty žárovičky jsou stejné co jsou například v osvětlení SPZ nebo v parkovačkách?

Odesláno (upraveno)

neporadím :(  ještě jsem to nerozdělával a ani v serviceboxu není obrázek jaký jsou tam žárovky

edit: třeba poradí Havlicek.Lukas ;)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

našel jsem to na foru a potvrdili mi to i dnes v peugeotu, jsou tam malé žárovičky 1,2 W

Jedna mě vyšla v Peugeotu na 12 kč, někdo tady psal, že po něm chtěli za žárovku 26 kč v Peugeotu. Někdo ji koupil jinde za 9 kč/ks.

Jinak jsem kouknul v salonu na novou 308 SW a vůbec se mi to nelíbí, tohle už není velké rodinné auto

Odesláno

zezadu je s tím méně práce?

koukám na fotku a jsou tam nějaké ledky? Mě nesvítí celý spodek pod rádiem, vyřeší mi ta výměna to, že mi to nesvítí, když tam jsou i ledky?

Odesláno (upraveno)

Aha, modrá se mi líbí :super

takže když to rozeberu, tak vyviklám celý ten panel ven a pak zezadu uvidím v objímkách žárovky, které vyměním? :myslim

Odesláno (upraveno)

3ed1317dcaab76716b1d5765f9853237.640x360

tak se mi to nepodařilo rozebrat, je to jinak než fotky v knize jak na to, ten klima panel se mi prostě nepodařil dostat ven. Klimapanel má dole obrovské packy, které se mi neporařilo protáhnout ven a tak panel vytáhnout. Vyšrouboval jsem bílé šipky, i oranžové šipky...červené jsem už měl strach šroubovat, protože je to přepážka, která drží střed a znamenalo by to vykuchání dalších věcí, které ale v tom jak na to návodu nejsou.

Už jsem bezradný, vzdal jsem to po pár hodinách. V návodu je klima panel oblý, já ho mám hranatý a šroubky asi jinak. Nevíte jak to rozebrat zepředu....nahoře jsou dvě packy, ale dole nevidím nic, zakže nevím jak oddělit černé čelo od bílého zadku.... :(

Odesláno (upraveno)

vyndas cudliky - jdou blbe nejlepe kombinacky a hadra a chytnout to za ty cudle
pak postupne vycvakat ty packy - po obvodu jich je asi 6 :::: 2 nahore - 2 naboku 2 pravdepodobne dole - ale ty by mely jit uz kdyz bude panel vycvakany po obvodu

http://img3.rajce.idnes.cz/d0302/2/2836/2836824_9f050e82ae6224c2dddd019f2e340c0d/images/5.JPG?ver=0

jinac mam takove tuseni ze by si musel vyndat radio- povolit ty posledni 2 sroubky co nemas oznacene a pod nimi budou dalsi 2 srouby na ten panel - ten by si musel nejaky vyklopit protoze tam jsou lanka od kolecek

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
  • O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Už jsem to tu někde psal....já to koupil už se 17"....vypadá to pěkně...ale znova bych šel radši do 16"....

Na 17" je to hodně tvrdé.....16" o dost měkčí....má to tak na 307 break švagrová a je to znát....

Odesláno (upraveno)

no tvrdší to bude o kolik nevím. . . ja mám zimní 15" a letní 17"(měl jsem letní 15"plecháče) tak ten rozdíl je znát,ale nevadí mi to

edit: aspoň to sedí a dá se do toho opřít v serpentínach ;)

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

čeká nás tuuuuuuniiiiiinggggg :D  výměna podložek pod RZ  . . . clubové za 3D Peugeot

a čeká nás objednání oleje a všech filtrů+vzpěry na 5. dveře :papa

post-21598-0-05622000-1429436620_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...