Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno

obrázky na rajče? ted jsem byl v kuchyni pro jedno a žádný obrázky jsem neviděl:D

nedávno mi prdla žárovka v hlavnim světle a já nebyl schopnej se do světla dostat,byl jsem v servisu aby mi jí vyměnili,ty se tam dostaneš aby sis jí sám vyměnil?

[upravil dne 11.1.2014 13:43 od vendelinek]

Odesláno

ty nemáš obrázkový rajče :myslim;):aut jo dostanu,ale zatím jsem měnil jenom potkávačky (H1) tam je skoro nejhorší přístup(horší už bude jenom blinkr) a dálkový (H7) budou v pohodě :)

Odesláno

no obrázkový rajče teda v kuchyni nemám:D

jinak na rajčeti mám obrázky no,pár jich tam je:)

a cože ty máš za obrázky,že bych se taky juknul:)

Odesláno

všechno možný,co jsem tady dával,ale nevím jak dlouho to nefungovalo fotky na rajčeti jsou jenom se tady nezobrazovali a musel jsem dávat nové linky na fotky

Odesláno

:D;) i když je to soukromě a máš link na fotku tak to funguje :papa;)

edit: když to je skryté album tak ho jenom nenajde jakýkoliv uživatel ale jenom ten kdo má na něj link ;)

rajče asi něco změnilo v odkazech a proto to nešlo

[upravil dne 11/1/14 14:14 od Gabriel 307]

Odesláno

nj,tak to mi zase něco uniklo,máš to pěkný,a kde si sehnal ten model malinkej čevenej,předpokládám,že to je 307ma,kdysi sem taky hledal,že bych si něco malinkýho pořídil a nic jsem nenašel,samozřejmě za normální cenu

Odesláno

tak zítra ráno (po noční) nahodím do auta nové H7 OSRAM NIGHT BREAKER® UNLIMITED udělám foto před a po pro porovnání-dám držák telefonu na jedno místo aby to bylo stejné ;)

[upravil dne 13/1/14 10:25 od Gabriel 307]

Odesláno

Já už je tam mám.. že mají bílé světlo není až tak pravda nažloutlé je, ale svítí to oproti klasickým H7 o dost lépe.. jestli to půjde nafotit jsem přemýšlel ale přišlo mi to že by to nebylo tak vidět..

+ dal jsem před ně odporové patice pro jistotu.. ty osramy nejsou levná sranda

[upravil dne 13/1/14 10:33 od 3Run]

Odesláno

zatím jsem dálkový neměnil-ani jedna se nevypálila co mám auto cca 4 roky tak uvidíme,potkávačky jo,ale vždy jenom levá strana(aktuálně mám H1 OSRAM NIGHTBREAKER PLUS):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...