Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

vlastním 206 2,0HDI 66kw r.v. 2001...Auto startovalo krásně ale ted jsem do něj sedl a nemůžu nastartovat...Motor točí krásně,ale nechytne..Nevíte někdo čím by to mohlo být způsobeno??A jak popřídně závadu odstranit??Díky moc za vše rady

[upravil dne 18/7/12 17:15 od Jelimaan]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj. Ja mam rovnaky problem ale s motorom 1.1l 44kw r.v.2005

Toci ale ani najmensia snaha o nastartovanie. Je to 5 dni po vymene rozvodov.

A den pred tym mi to za jazdy zdochlo ked som vyradil rychlost a pustil plyn. Ale so soslapnutym plynom som nastartoval hned. A ked sa zohrial tak isiel v pohode. Dnes uz nenastartuje ani ked ho pekne poprosim:)

Dlhy vikend do servisu pojdem tym padom zadlho... Nejaka rada co by tomu mohlo byt?

Diky

Odesláno

Posledná dva prípady u známych to mal na svedomí DRV. V tretom prípade prasknutý prepad na jednom vstreku (ale tam to štartovalo bez problémov – len skapalo pri zaťažení)..... Sú to len typy, diagnostika napovie viac.....

Jo jo sorry, som to prehliadol (väčšinou ma tento problem diesel :aut ) :papa

[upravil dne 28/12/12 14:52 od JanoRS]

Odesláno

Uz som vybral a vycistil aj snimac otacok ale nepomohlo to.

Takze do servisu ma potiahnu.

Taraz len tak uvazujem... nepojde mi posilnovac riadenia ani brzd. Hlavne tie brzdy mi vadia lebo bez posilnovaca to skoro ani nebrzdi.

Co by sa stalo keby som uz za jazdy zaradil 5ku a tak ma tahali? Samozrejme bez klucov v zaplovani.

Je to blbost co vymyslam? Moze to nieco pokazit?

[upravil dne 29.12.2012 14:17 od JuloI]

Odesláno

Měl by být indukční :)

A brzdit se s tím dá.. jen nesmíte letět jak prasata a chce to mít těžkou nohu :) táhl jsem 206ku asi 40km a bez problému ;)

Odesláno

Já tam dle SB vidím všude indukci :)

OEM kod: 1920 AW ... v AutoKelly máš u čidel označení L a hodnoty :) Tak si jej změř ;)

Ale nemám VIN, je to bráno celkově pro 1.1i... když sem dáš VIN, budu přesnější :cool:

Odesláno
Ale do indukcneho by mali ist tri kable nie? Do tohoto idu len dva a ukostreny nieje.

Do indukčního jsou právě jen 2 kabely ;) Je to porostě cívka. Samozřejmě můžou být 2+stínění, Případně víc pokud je ta cívka dvojitá a pod. Ale klasické indukční čidlo jsou 2 kabely.;)

Odesláno

Uz som to zistil tri idu do tych co maju aj kontrolku funkcnosti:)

Meral som mu odpor a je preruseny. podla toho co som cital, mal by mat 550 Ohm-ov.

Tak dufam ze to bude ono.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...