Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dvouparabola s jednoparabolou aneb úprava světel z H4 na H7 a opačně

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám dotaz ohledně světel na P306 2/97 (před FL). Na automobilu jsou namontována dvouparabolová světla, bohužel jedno je rozstřelené. Lze kombinovat dvouparabolu a jednoparabolu? Hlavně se ptám kvůli STK.

Co jsem tak četl, při dálkových u dvouparaboly svítí obě žárovky, pokud by na druhém byla H4, tak by se přehřívala.

ML

EDIT:

Rozdíl v páčkách mezi H4 a H7:

[upravil dne 22/5/14 09:56 od MilanF1]

post-15148-1410963768165_thumb.jpg

Odesláno

Pokud bys měl H4 a H7+H7, tak u té H4 pojedou obě vlákna, nejde ani tak o žárovku, ale o kabely, které by to vydržet nemusely. Navíc na STK by to měl poznat. A to je problém sehnat světlo H7+H7? Abys to měl stejné?

Odesláno

Měla by to být H7+H1, rozdíl je v ceně docela velký. Kdyby bylo rozbitý pouze sklo, tak to ještě ujde.

Jednoparabola 650,-

Dvouparabola 2300,-

Možná tak dát dvě jednoparaboly.

Na vrakovištích zatím smůla, žádná dvouparabola.

Odesláno

Dej poptávku sem do inzerce, třeba se někdo najde, kdo má doma. Myslím, že v náhradních dílech prodám tu jsou 306 na díly, takže tam se poptej, zda nemají to světlo, které hledáš ;)

• O 9 měsíců později...
Odesláno

tak mam ty svetla od jacobsona, ty puvodni old se zlutym rozrazecim svetlem, a jsou tam patice jen na H1 je to spravne? Dal se chci zeptat jaky rele kam pridat aby pri dalkach svitily obe zarovky?

Odesláno

tak uz jsem tu nasel schemata a chapu jak to udelat, jde mi o to zda uz to tam neni nekde pripravene a nestacilo by tam jen nacpat relatko kde neni a nebo jinak zapojit stavajici? nebo to vylozene musim dodelat?

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

dekuji za odpovedi... sehnal jsem packu od hugo bosse z old dvouparabola a je uplne stejna, cili to nesviti.... bud mi dal omylem stejnou nebo panuje domenka ze to ani na starym modelu nesvitilo.... muze mi nekdo potvrdit ze tam pasuje packa z novyho modelu kde to snad sviti zaroven???

Odesláno

Tak jsem si byl u huga vymenit packu z novyho modelu a porad to nesviti obe naraz pouze dalky a parkovacky stejne jako se starou packou... nove modely mely take svetla s h4? Ze bych mel as spatnou packu?

Odesláno

tak jsem tu packu rozdelal, je tam takovy jezdec co zapinal dalkovy, ale jakmile prejel tak vypnul potkavacky, takze jsem ty potkavacky propojil, aby je nevypinal a uz to konecne sviti zaroven :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...