Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aké pneumatiky na 207SW

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poradiť aké majú ísť pneu. na 207 SW 1.6 HDI 66kv. Bol som na prepise auta a napísali mi tam 195/65 R 15 ale na dverách je štítok s 185/65 R15 Aj na aute sú gumy 185/65 R15 tak chcem ísť s technickým nech mi to prepíšu. VIN je VF3WE9HVC84173490

Odesláno

Na autě můžeš mít nalepené co chceš, rozhodující je to co máš v TP. Na zapsání alternativních rozměrů budeš potřebovat patřičné náležitosti ( vyřezaný kus sloupku se samolepkou nestačí ;) )

Odesláno

Len to auto má mať naozaj tie rozmery,ako si písal. Ďakujem, len tam je chyba v technickom,ja som to auto kúpil v Žiline a tam bolo aj prihlásené a zrejme tam sa stala chyba. Auto bolo dovezené z Nemecka. Dnes som bol u policajtov čo s tým a tam mi povedali ,že iba napísať do ator.peugeotu,aby mi zaslali,aké pneu. majú tam ísť,a potom s tým na obvodný úrad, prepísať.

Odesláno

nemrzelo by ma to keby neboli založené nové gumy,ale aj tak by som mal s tým problém na technickej. Gumy sú založené 185/65 R15 a také aj majú tam ísť. takže zas,len papierovanie a vybavovanie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...