JaraKara Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 myslíte že se dá zaměnit alternátor na P307? Já mam alternátor Bosch a chtěl bych se optat jestli nevíte, zda by šel zaměnit třeba za Valeo z jiné 307 Citovat
JaraKara Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 můj jaksi odchází kvůli ložiskům i volnoběžce a tak oprava je poněkud dražší. Jenže mám altík Bosch s typovým číslem, který nemohu sehnat a tak jsem našel jiné Bosche s druhým typovým číslem co je v service boxu a Valea. Ale nejsem si jist jestli bude pasovat a nechci kupovat zajíce v pytli Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Těch alternátorů, které můžeš použít je spousta variant jak Valeo tak Bosch mrkni do serviceboxu. Citovat
JaraKara Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 tam jich je uplně mraky, ale já chtěl jen vědět, jestli jsou zaměnitelný nebo ne Citovat
pastorek Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Zámena je možná ak sa zhoduje: - umiestnenie držiakov - typ remenice priemerom i počtom drážok (dá sa vymeniť) - výkon v A (môže byť viac ale je nevhodné keď je menej) Citovat
JaraKara Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 tím pádem tam mohu dát i ten od Valea, díky moc kluci;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.