Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Dlhé štartovanie a škubanie pri 1200 ot.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Chcem vás poprosiť o radu. Keď štartujem auto, mi ho dlho točí a až potom naštartuje. Naštartovať naštartuje, ale dlho točí. Je to problém, alebo sa s tým dá niečo spraviť, aby skočil na šup?

Ďalšia otázka je, že keď zaradím 2. stupeň, tak mi auto škube/trhá, ale keď sa dostane na vyššie otačky je to v pohode. Všimol som si to už aj pri 3 a 4 stupni pri otačkach cca 1100-1200, jemné škubanie, alebo trhanie.

Mám na aute menené: EGR, pneu-ventili, komplet spojka-zotrvačník, filtre, elektronika na turbe a nový software, váha vzduchu.

Auto ide inak v pohode. Len tieto problemy by som este rad vyriesil. Nemam menene rozvody.

Za pomoc dakujem velmi pekne.

Odesláno

mne to delalo to same ze to cukalo pri nizkych otackach hlavne pri dvojke, a pak mi odesel regul. ventil turba + navic potrebovaly tlaky dostelovat a po oprave zatim ok...jak dlouho ti to toci?

Odesláno

dakujem za odpoved a teraz. ten regulacny ventil turba je elektropneumaticky ventil - v RHR motoroch ich je 3, alebo je to ten DRV ventil? toci 5 krat a na 6-ti nastartuje. Auto mi vzdy nastartuje, len ho dlho toci. Bol som raz na diagnostike a pisalo mi problem a chybu P1468 myslim. bolo to prave nieco s ventilmi.

Odesláno

Myslim, ze prave ten ventil sa mi menil. aj toto auto musi mat hned 3 ventili. akurat som zistil, ze to moze byt aj vstrekmi to cukanie auta pri nizkych otackach. Fantazia, budem mat co zistovat. :) dakujem

Odesláno

Baterku a štartér máš dobré? Štartér točí motorom dostatočne rýchlo?

Ďalšia otázka je, že keď zaradím 2. stupeň, tak mi auto škube/trhá, ale keď sa dostane na vyššie otačky je to v pohode. Všimol som si to už aj pri 3 a 4 stupni pri otačkach cca 1100-1200, jemné škubanie, alebo trhanie.

Neblázni, čo si chceš takýmto jazdením skoro na základných otáčkach dokazovať (hádam nie nízku spotrebu). Týmto štýlom véééľmi podtáčaš motor ;).

Odesláno

ahoj Judes, ja ti uplne rozumiem. Ja som nepisal, ze tak jazdim na aute, ale ze som si to vsimol. ked jazdim kazdy den po Bratislave, tak sa stane ze v 3-ke ti klesnu otacky na 1200 a len chces drzat plyn, nie pridavat, len ho drzat. ale ide mi hlavne o tu 2-ku. ja tam zaradim 2-ku a ked uplne ze hned nepridam, ale pomaly, co sa samozrejme stava, tak zacne hned cukat a je naozaj velmi citelne. Jazdne vlastnosti su v pohode.

Odesláno

Dnes som bol na diagnostie. vstreky, tlak turba, teploty, fap vsetko je uplne v poriadku, ale EGR mi neotvara a snimač neudava hodnoty. Nieco tam bude posahane. akurat ze EGR mam uplne nove, cca 1 rok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...