Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánty sú namazané,ale niečo skrípe keď otvorím dvere za polovicu.Robia to všetky dvere.Skušal som silikon,vazelinu,vyfúkanie vzduchom stále žiadna zmena.Je to také ako plastové skrípanie.Ak sa niekto s tím stretol nech poradí.Je to čudné že všetky.Vopred Ďakujem.

[upravil dne 15/7/12 09:44 od janik6163]

[upravil dne 23/7/12 19:11 od janik6163]

Odesláno

Problém bývá v tom, že se panty a omezovače mažou WD, sil. olejem a pod... pak se nachytá prach a mazání už nepomůže. Ideální je rozebrat a důkladně vyčistit. Pokud to nejde tak nějaký čistič ve spreji ( používám čistič motořetězů ), vystříkat a namazat ( používám bílou vazelínu ve spreji s trubičkou ).

Odesláno
Problém bývá v tom, že se panty a omezovače mažou WD, sil. olejem a pod... pak se nachytá prach a mazání už nepomůže. Ideální je rozebrat a důkladně vyčistit. Pokud to nejde tak nějaký čistič ve spreji ( používám čistič motořetězů ), vystříkat a namazat ( používám bílou vazelínu ve spreji s trubičkou ).

Ďakujem je to tak,len ako to rozobrať?

Odesláno

mi to takhle pomohlo,vrzaly mi zadky,když jsem zadní dveře otevřel do pulky pohoda,ale od pulky až nadoraz to vrzalo,tak všechny pohyblive spojene časti jsem vyčistil a panty namazal

Odesláno

Loni mě vrzaly levé zadní a také omezovač občas neudržel otevřené dveře pří stání do kopečka. Tak jsem ten omezovač potřel vazelínou, vrzání sice na čas přestalo ale dveře už nedržely otevřené vůbec. Pomohla až výměna omezovače.

Odesláno
Loni mě vrzaly levé zadní a také omezovač občas neudržel otevřené dveře pří stání do kopečka. Tak jsem ten omezovač potřel vazelínou, vrzání sice na čas přestalo ale dveře už nedržely otevřené vůbec. Pomohla až výměna omezovače.

Keby som to musel meniť,ako si to rozoberal?

A aká je cena?

Odesláno

Dnes rozobraté všetky dvere,vyčistené tech.benzínom v spray,namazané keramickou vazelinou TOTAL proti prachu a vode odolná.Teraz dvere jedna báseň.Ďakujem :koblih69 ,rodito ,Palldo77 ,AnabolRock

[upravil dne 23/7/12 19:09 od janik6163]

[upravil dne 23/7/12 19:10 od janik6163]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...