Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Tak to zabolí:bojim To mi řekni, že nikde na vrakáči není k sehnání? Nedávno nám tu stála v areálu 607 bouchlá na spolujezdcovo kolo, nárazník z boku KO, ale lízo bylo vpohodě, sem Ti ho mohl odmontovat:D Teď si to borci odtáhli někam do hangáru jako dárce nejspíš, jelikož to vypadalo, na totálku...

Odesláno

Za takovej peníz bys z toho měl pomale bi-turbo:D V tom dvoulitru bude jen nějaký nízkotlaký turbo, ne? Takže nic moc běžná záležitost. Počkej, teď mě napadlo, těch 54K Ti řekli v Peugeotu, ne na vrakáči, ne?:bojim

Odesláno

Jinak koho by zajímalo co mám v planu tak tady to je ... postupne to budu odskrtavat az tu vec udelam :)

....1. Us spz a prispusobit tomu narazníky ( kaplicky )

2. Zrcatka Passat b6 z blinkrama ( uz jsou doma ale jeste musím vymyslet jak je tam dam aby to bylo pekny )

3. Podvozek Raceland ( objednan ale nevim kdy prijde )

4. Dát do pucu kola a nechat je vylestit

5. Interier

6. Duplex s dvojtýma koncovkama

7. Dát uz po 2 do kupy lak

8. Trmeny s kotouci coupe 406 v6 ( předek )

A co me jeste napadne postupe pripísu :) mám toho dost ale do prístího jara by to melo bejt hotovo :)

Odesláno

Print : třmeny z coupé schvaluju,je to fakt znát,a pokud dáš kvalitní kotouče a desky bude to brzdit jak sviň.

Bez tý předkožky to hned je o 100%hezčí.

Odesláno

To není, no, moje HDičko tolik při testu nevytáhlo, ale zase sme byli skoro plní, takže by se možná na těch 208 za pár další kilomerů dálnice dostalo.:myslim

Odesláno

Dobra rychlost, ja som z mojho dostal tusim 183km/h tiez merane GPS... neviem ci to nebolo aj nieco viac, skusim niekedy druhy krat :P ked budem mat auto uplne v poriadku

Odesláno

ja bych hrozne rád vedel jak by to jelo kdybych nemel vzadu zbytecny zavazí v podobe plynu a tazneho :) jinak tech 208 sem dosahl pri jizde na lpg ( cca -10% výkonu motoru ) takze az zase nekdy pojedu a budu mit zavodní naladu zkusím kolik to vytahnu kdyz pojedu na benzín :)

Odesláno
Udelali jsme si z pritelkyni vejlet do Hluboky a udelali jsme si fotky u Temelinu :-)

škoda že jsi nenapsal dříve mohli jsme pokecat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...