Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Haha :D:D:D, kdyby to vypadalo jen lehkým náznakem jako hůř než profi letělo by to no skládku :papa

Faldíky můžeš červeně zakroužkovat :aut

[upravil dne 13/3/13 19:54 od koblih69]

post-25417-14109629917746_thumb.jpg

Odesláno

Ne není to nijak pružná látka, ale je silnější což do určité míry může být vyhoda. Jediné čeho bych se bál je prosáknutí lepidla skrz látku. Výhoda je, že je tam hodně otvorů, které pohltí deformaci látky která vzniká při obtažení těch \"kopečků\"

Odesláno

Fotka toho schová, nemám to zapotřebí to kroužkovat ani tam hledat chyby.

Jen prostě ta latka je něco jinýho než ta modrá alcantara nebo co to máš, já mam tapece teď v kůži a taky v jednom kuse protože ta kuže se krásně tvarovala a dala se nahřejvat horkovzduškou a natahovat tvarovat , ale to s touhle látkou neuděláš. ;)

Odesláno

Alcantru nesnáším, v autě bych jí nestrpěl. Je to normální nepružná látka, diskuse o tom jeslti fotka něco skryje nebo ne je směšná - jesli si myslíš, že si dělám do pusy tak sis asi spletl fórum. Když napíšu, že tam faldy nejsou tak tam prostě nejsou, když napíšu, že je to obyč. látka a né alcantra tak to tak prostě je. A jenom proto, že si někdo myslí, že to nejde tady šoupat nohama a kejvat bradou nebudu.

Odesláno

BOŽE ! já jsem neřekl že to nejde jen že to bude problém, že by to bylo lepší nechat to ušít a pak to pohodlně nalepit a bude to mnohem lepší než se stím jebat a natahovat to ve všech směrech aby to bylo pěkný,

Nemůžu vědět co ty strpíš a nestrpíš, a nikdo tu nediskutuje řekl že fotka schová a to je pravda ;)

A to že ryekneš něco a ono to tak je , tak to už sem taky pár takovejch zažil co říkali, že když řeknou tak to je, ale jejich práce tomu moc neodpovídala (nenaražím jen konstatuju) já dokud to nevidím na živo , tak rači k tomu nic moc neříkám.

[upravil dne 13/3/13 19:43 od H@sky]

Odesláno

To Print: ta látka není můj styl, ale celkově to vypadá perfektně! Nápad se znakem je masakr! A to, že ses do toho pustil chce ocenit, i kvalita zpracování vypadá dle fotek moc dobře! Za mě jednoznačně:super

Odesláno

Dneska vyzvednuty sedačky od Patriciuse ( nebo jak se jmenuje :D ) sou ok takže díky za obchod :) budu se snažit je v co nejbližší době vyčistit a hodit je do auta :)

post-39118-14109630258281_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...