Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Hele to jeste chvilku potra nez to bude komplet :) delam to ve volny chvily mezi treninkem a skolou takze volno moc nemam :/ zatim sem potahl jenom to co sem sem dal ...... zejtra nebo pozitrí se vrhnu na stropnici :) ale fotky sem pak samo pridam abych se pochlubil :)

Odesláno

Včera jsou koukal na tvé vlákno, a dneska se mi zdálo, že jsem našel otevřené auto s interiérem přesně tohoto vzoru :-D Líbí se mi tenhle nápad, jsem zvědavej jak to bude vypadat v celku :super

A možná impregnace, ale ta neodtáhne všechno :nevim

[upravil dne 13/2/13 07:13 od Woiser]

Odesláno

tak kostku si měl dřív ale ty mlhy sem měl už tak 3-4 měsíce dozadu jen sem to sem nedával a sundal jsem je pak hlavně kvuly tomu že sis je dal na auto taky jenže když nemůžu mít ve předu červený mlhy tak mi nezbejvá nic jiného než si tam dát zpět žlutý .......

• O 2 týdny později...
Odesláno

dratek prodreny nebyl ale ukazoval ze uz sou zbrouseny desticky ikdyz nebyly tak sem ho odstrihl ( ikdyz se to asi delat nema ) jinak by mi rozvecel jeste ted. Jinak desticky a kotouce jsou ok :) takze to byl jenom ten dratek :)

[upravil dne 26/2/13 17:47 od Print]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...