Galamoon Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Zdravím mám citroen C4 2006 1,6 80KW a diagnostika mi píše, že nán špatný signal z levého předního kola, hlásí mi to poté, co jsem si nechal vyměnit ložisko v servisu, čidlo mám nové, ale stále nic. na citroen foru je mrtvo, ale díly s peugeotem jsou stejné může mi někdo poradit? děkuji [upravil dne 14.7.2012 21:23 od Galamoon] Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 na 99% jim to di hodit na hlavu v tom ložisku je magnetický snímač pro abs a tet pozor sou 3 možnosti butto tam dali ložisko bez kroužku je levnější na první pohled si toho nikdo nevšimne 2 možnost dali ho obráceně 3 možnost při montáži ho poničili ten magnet kroužek a jedno řešení pro vše hodit jim to na reklamaci Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 i když 2006 už má abs ze zákona povinné takže první možnost bych vyloučil Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 takle to vypadá i ze skoušečkou poškození Citovat
Galamoon Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 magnetický kroužek tam mají dobře to je vidět zespodu, možné je, že ho poničili, to se dá poznat? ještě jdyž jsem dal na diag. aktualní hodnoty rychlosti všech čidel, všechny ukazují stejně, ale rychlost vozidla je o dost vyšší př: všechny snímače ulazují 3km/h a rychlost vozidla je 9. nejde mi to do hlavy, ale závada se opakuje stejná: špatná hodnota levý přední simač děkuji Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 při tak malé rychlosti tam ten rozdíl asi bude a vyzkoušet ten kroužek jde je tim co jsem poslal foto a s vyndanou poloosou každopádně to reklamuj abs je součástá ložiska a t měnily tak je to jeji věc jestli to před výměnou fungovalo Citovat
Galamoon Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 není to moje a tu paní, který to je, poslali do p..., protože si nevzala doklad a oni to auto nikdy neviděli, takže hádanice a nic z toho a nejspíš to zbude na mě. ten zkoušecí papír mi přivezou v pondělí,musím tedy vysunout poloosu? tak to prubnu a kdyžtak udělám nový ložisko znovu. ještě jsem slyšel něco o spínači pedálu, ale to bych asi vyloučil a ložisko abs má prý 29 polů a abs + esp 48 polů já mám i esp, je to pravda? Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 podle katalogu je jen jedna možnost toto se řešilo u starších peugeotů co měli ještě kroužek na poloose Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 hlavně to chce pozor při lisování ale s tim servisem to je dobré já dělam také v servisu a už sem párkrát ty ložiska po neservisech předělával vždy ho daly obráceně ... Citovat
Galamoon Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 obráceně není určitě, ale jestli je poškozené zjistím až se zkoušecím papírem- doufám, snad by to na něm bylo vidět, kdyby byl kroužek bouchnutej a vyštípané nějaké magnety ne? Citovat
Michal.x Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 bochnuté by bylo vydět ta prachovka by byla zalezlá do vnitř aa ono to tedy aspon něco ukazuje a občas vyhodí chybu ?? Citovat
Galamoon Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 na diag to ulazuje rychlost jen do 10km/h po přejetí to vypadne, na lexii, ale i na tak malou rychlost (pod 10 km) ukazují všecny stejně :divný: když to smáznu, chybu to vyhodí hned jak se rozjedu. chce to osciloskop. a nic na něm vidět není, ale slyšel jsem že pri lisování nemusí být viditelné poškození ikdyž je poškozené [upravil dne 15.7.2012 01:23 od Galamoon] Citovat
Michal.x Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 neni vidět nic třeba FAG k tomu dává to okýnko rovnou a přimo upozornujou před montáží i po montáži zkontrolovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.