Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám citroen C4 2006 1,6 80KW a diagnostika mi píše, že nán špatný signal z levého předního kola, hlásí mi to poté, co jsem si nechal vyměnit ložisko v servisu, čidlo mám nové, ale stále nic. na citroen foru je mrtvo, ale díly s peugeotem jsou stejné může mi někdo poradit? děkuji

[upravil dne 14.7.2012 21:23 od Galamoon]

Odesláno

na 99% jim to di hodit na hlavu v tom ložisku je magnetický snímač pro abs a tet pozor sou 3 možnosti butto tam dali ložisko bez kroužku je levnější na první pohled si toho nikdo nevšimne 2 možnost dali ho obráceně 3 možnost při montáži ho poničili ten magnet kroužek a jedno řešení pro vše hodit jim to na reklamaci

Odesláno

magnetický kroužek tam mají dobře to je vidět zespodu, možné je, že ho poničili, to se dá poznat? ještě jdyž jsem dal na diag. aktualní hodnoty rychlosti všech čidel, všechny ukazují stejně, ale rychlost vozidla je o dost vyšší př: všechny snímače ulazují 3km/h a rychlost vozidla je 9. nejde mi to do hlavy, ale závada se opakuje stejná: špatná hodnota levý přední simač děkuji

Odesláno

při tak malé rychlosti tam ten rozdíl asi bude a vyzkoušet ten kroužek jde je tim co jsem poslal foto a s vyndanou poloosou každopádně to reklamuj abs je součástá ložiska a t měnily tak je to jeji věc jestli to před výměnou fungovalo

Odesláno

není to moje a tu paní, který to je, poslali do p..., protože si nevzala doklad a oni to auto nikdy neviděli, takže hádanice a nic z toho a nejspíš to zbude na mě. ten zkoušecí papír mi přivezou v pondělí,musím tedy vysunout poloosu? tak to prubnu a kdyžtak udělám nový ložisko znovu. ještě jsem slyšel něco o spínači pedálu, ale to bych asi vyloučil a ložisko abs má prý 29 polů a abs + esp 48 polů já mám i esp, je to pravda?

Odesláno

hlavně to chce pozor při lisování ale s tim servisem to je dobré já dělam také v servisu a už sem párkrát ty ložiska po neservisech předělával vždy ho daly obráceně ...

Odesláno

obráceně není určitě, ale jestli je poškozené zjistím až se zkoušecím papírem- doufám, snad by to na něm bylo vidět, kdyby byl kroužek bouchnutej a vyštípané nějaké magnety ne?

Odesláno

na diag to ulazuje rychlost jen do 10km/h po přejetí to vypadne, na lexii, ale i na tak malou rychlost (pod 10 km) ukazují všecny stejně :divný: když to smáznu, chybu to vyhodí hned jak se rozjedu. chce to osciloskop. a nic na něm vidět není, ale slyšel jsem že pri lisování nemusí být viditelné poškození ikdyž je poškozené:myslim

[upravil dne 15.7.2012 01:23 od Galamoon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...