lape Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Zdravím.Můžu smazat složky se soubory označené na fotkách?Na první fotce jsou všechny složky na dalších fotkách je to co složky obsahují https://picasaweb.google.com/lape444/14Cervence2012 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Mužeš, to jsou aktualizace windows, nejspiš se nedostahovali a tak tam zustali Citovat
FrantaCV Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 To není zase tak jednoduché. V 90% jsou to odkazy do registru patrně z valné většiny už neplatné, ale mohou a patrně i budou obsahovat i platná data. Na dotaz je jediná odpověď \"Pokud nevíš co mažeš nedělej to\" a \"Pokud se k tomu přece jen odhodláš\" UDĚLEJ SI BOD OBNOVY!!!! ať se máš kam vrátit. Z obrázků je patrné, že zase tak velké místo na HDD nezbírají - nebo máš problém s kapacitou? Pro údržbu a likvidaci neplatných odkazů a dalšího \"roští\" doporučuji SW TuneUp - vyčistí registry, odstraní neplatné odkazy a obsahuje i utilitu pro defragmentaci HDD. Citovat
lape Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 Problém s kapacitou nemám,ale občas se zblázním a dělám pořádek v PC,když se nahromadí složky a jiné věci o kterých už ani nemám co jsou zač Jinak je to tam podle data od roku 2010 a něco 2011,od té doby jsem už Win párkrát přeinstaloval,naposledy před cca měsícem.No ale radši to tam teda nechám.Díky za odpovědi. Citovat
FrantaCV Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Dlužno ještě dodat - tohle \"troští\" v konečném důsledku má za následek výrazné zpomalení PC. Já tohle řeším tak, že systém mám na jednom HDD ať už fyzickém nebo logickém a ten je prostě TABU. Vše ostatní tedy data jsou jinde. Pokud pak dojde na reinstalaci OS, tak jednoduše systémový HDD přeformátuji a nainstaluji OS znovu. Samozžejmě se to neobejde bez znovuinstalace dalšího SW, který to vyžaduje. Samotná reinstalace OS přes již existující toho moc nevyřeší. OS na sólo disku má ještě jednu výhodu - když se Ti \"Zkácí\" systém nepřijdeš o data. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Ty slolžky jsou na disku \"D\" Pokud system mezitim už přeinstaloval tak tam zustali od předchozího systemu, čili je muže uplně klidně smazat Normalně je smaž, system máš na \"C\" a tohle nemá vliv na nic pokud byl system mezitim přeinstalovanej. Mě když se nahodou objevěj tak je taky mažu, občas projiždim PC programem Advanced system care a tak připadný chybný kliče v registru pokud by tam zustali vyčistim [upravil dne 14/7/12 13:00 od Radek Hurvajz] Citovat
lape Odesláno 14. červenec 2012 Autor Odesláno 14. červenec 2012 Tak jsem to zkusil smazat a 2 složky nejdou odstranit,prej je potřebné oprávnění k odstranění a mám se obrátit na S-1-5-21-2052111302-1965331169-682003330-1003 aby mě byla přidělena příslušná oprávnění.Vytvoření složek 14.11.2010.No nic nechám to tam,něco smazat šlo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Stahni si program Unlocker, potom přes pravej klik zvoliš Unlocker a akci smazat, nebo v nouzovem režimu Jinak takto označený soubory s \"S\" na začatku byvají soubory koše;) Takže možná vysypat koš a restart [upravil dne 14/7/12 14:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.