Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To není zase tak jednoduché. V 90% jsou to odkazy do registru patrně z valné většiny už neplatné, ale mohou a patrně i budou obsahovat i platná data. Na dotaz je jediná odpověď \"Pokud nevíš co mažeš nedělej to\" a \"Pokud se k tomu přece jen odhodláš\" UDĚLEJ SI BOD OBNOVY!!!! ať se máš kam vrátit.

Z obrázků je patrné, že zase tak velké místo na HDD nezbírají - nebo máš problém s kapacitou?

Pro údržbu a likvidaci neplatných odkazů a dalšího \"roští\" doporučuji SW TuneUp - vyčistí registry, odstraní neplatné odkazy a obsahuje i utilitu pro defragmentaci HDD.:papa

Odesláno

Problém s kapacitou nemám,ale občas se zblázním a dělám pořádek v PC,když se nahromadí složky a jiné věci o kterých už ani nemám co jsou zač :) Jinak je to tam podle data od roku 2010 a něco 2011,od té doby jsem už Win párkrát přeinstaloval,naposledy před cca měsícem.No ale radši to tam teda nechám.Díky za odpovědi.

Odesláno

Dlužno ještě dodat - tohle \"troští\" v konečném důsledku má za následek výrazné zpomalení PC. Já tohle řeším tak, že systém mám na jednom HDD ať už fyzickém nebo logickém a ten je prostě TABU. Vše ostatní tedy data jsou jinde. Pokud pak dojde na reinstalaci OS, tak jednoduše systémový HDD přeformátuji a nainstaluji OS znovu. Samozžejmě se to neobejde bez znovuinstalace dalšího SW, který to vyžaduje. Samotná reinstalace OS přes již existující toho moc nevyřeší. OS na sólo disku má ještě jednu výhodu - když se Ti \"Zkácí\" systém nepřijdeš o data.

Odesláno

Ty slolžky jsou na disku \"D\" Pokud system mezitim už přeinstaloval tak tam zustali od předchozího systemu, čili je muže uplně klidně smazat

Normalně je smaž, system máš na \"C\" a tohle nemá vliv na nic pokud byl system mezitim přeinstalovanej. Mě když se nahodou objevěj tak je taky mažu, občas projiždim PC programem Advanced system care a tak připadný chybný kliče v registru pokud by tam zustali vyčistim

[upravil dne 14/7/12 13:00 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak jsem to zkusil smazat a 2 složky nejdou odstranit,prej je potřebné oprávnění k odstranění a mám se obrátit na S-1-5-21-2052111302-1965331169-682003330-1003 aby mě byla přidělena příslušná oprávnění.Vytvoření složek 14.11.2010.No nic nechám to tam,něco smazat šlo.

Odesláno

Stahni si program Unlocker, potom přes pravej klik zvoliš Unlocker a akci smazat, nebo v nouzovem režimu

Jinak takto označený soubory s \"S\" na začatku byvají soubory koše;)

Takže možná vysypat koš a restart

[upravil dne 14/7/12 14:35 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...