Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém. Po včerejším vydatném dešti mi svítí kontrolka autodiagnostiky motoru a PP hlásí \"Antipollution Fault\". Auto jede normálně, spotřeba se nezvedla. Může být příčina v tom dešti? Že by někam natekla voda?

Odesláno

Na dia jdu v neděli, ale chtěl jsem spíš vědět jen tak ze zvědavosti, co by to mohlo +- být a kolik si mám třeba připravit peněz.

Nejhorší je, že v úterý odjíždíme na Slovensko, tak potřebuju mít auto v cajku.....snad to nebude nic vážného.

Třeba bude stačit vyčistit EGR ventil, ale uvidíme po diagnostice.

Odesláno

Zrejme bude v prdeli čidlo diferencialneho tlaku vo vyfukovom potrubí, mne to tiež spravilo,

keď som prešiel po väčšej mláke....oprava v Origo servise do 50€....ale určite treba auto napojiť na dia...

Odesláno

To je právě ono, milion možností, ale.....svítící kontrolka, to je moje smrt. Nesnáším, když nevím co tomu je a ještě ke všemu musím čekat až do neděle na dia, to je fakt pakárna.

Doufám, že to nebude nic hrozného....

Odesláno
Nastartovat nemůžu, manželka je s autem v práci, vrátí se až večer. Volala mi, že při cestě do práce, to svítí pořád :-(

Myalím, že 5x nastartovat a chcípnout to zvládne manželka i po telefonu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...