Ladiasburg Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ahoj, prosím o radu... Po nastartování mi nereaguje plynový pedál, až třeba po pátém startu začne být funkční. Jinak motor v pohodě běží, otáčky nekolísají a když se auto rozjede, tak už potom šlape jak má. Nesvítí ani žádná kontrolka, nic podobného. Měl jsem to už v servisu - nejdřív Kolín, potom převoz do Mělníka, ale na nic se nepřišlo. Neměl jste někdo podobný problém? Díky:myslim Citovat
Blue Thunder Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Občas mi to taky udělá, zhasnu, nastartuju znova a je to O.K. Někdy se to chytne i po několika sekundách jízdy na volnoběh. Citovat
mxmen Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 taky mě to občas udělá,stačí zhasnout motor a znova natočit Citovat
bretamach Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 mě se to taky stává,ale jen v létě,když motor vypnu po dlouhé cestě a nastartovat do 5 minut,známý mechoš mi říkal,že mám vyměnit čidlo chladící kapaliny,ale ještě jsem ho neměnil,zkus a dej vědět Citovat
Isteník Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ahojte Páni. Mne robilo toto isté s tímto štartovaním a s nefunkčným pedálom a prišli sme s mojim mechanikom na chybu v palivovej sústave. Chyba bola na kocke kde sa rozvádzajú 3-4 hadičky a tam mi to netesnilo z toho dôvodu mi pomalinky nasávalo pri vypnutí motora falošný vzduch a preto niekedy nereagoval pedál poprípade keď necháte 2-3 minutky vrčať auto tak sa vám to napraví. Ako vravím. Vymenil som palivovú sústavu a už s tím problém nemám :) cena opravy ma vyšla na 40€. Ako sa hovorí radšej 40€ ako bude trpieť motor a potom mi odíjde niečo iné. Dúfam že som pomohol Citovat
jogi24 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 To Istenik: To by asi chcelo viacej upresnit. Nemas fotku? Citovat
Isteník Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Vieš čo momentálne mám svoje auto v servise ale hneď ako ho budem mať dám sem presnú fotku o čo sa jedná viem ti to zatiaľ popísať že sú to vlastne pod ac pumpičkou keď pôjdeš prstom popri hadičke od ac pumpy narazíš na takú roztrojku (kocku - mala by byť kovová alebo umelá) a do nej idú 2-3 tie plastové trubky a presne tie spoje sa zvyknú niekedy povoliť a potom začne nasávať falošný vzduch a z toho dôvodu blbne aj ten pedál... ako vravím budem mať u seba auto hneď Vám sem dám fotku chlapi Citovat
jogi24 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Lenze je tu trochu problem, Na ziadnom HDI som AC pumpu nevidel, a ani este nepocul,ze maju diesle AC pumpu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.