Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak mi blbne automatické spínání stěračů.Jen se přepne páčka do polohy automatu, měly by stěrače jednou mávnout.Ovšem, mě mávnou jednou, pak na chvilinku zastaví a jedou nepřetržitě a to i na suchém skle.Mám podezření na čidlo, ale nevím, jestli jde vůbec ze skla sundat.

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Nějak mi blbne automatické spínání stěračů.Jen se přepne páčka do polohy automatu, měly by stěrače jednou mávnout.Ovšem, mě mávnou jednou, pak na chvilinku zastaví a jedou nepřetržitě a to i na suchém skle.Mám podezření na čidlo, ale nevím, jestli jde vůbec ze skla sundat.

sundas kryt se zrcatkem zatahnutim smerem od skla a senzor je pripevnen dvema zelenyma sponama, ktere se vycvaknou smerem do stran

Odesláno

Ono záleželo na tom, ze které polohy se zapínaly.Jestli z 0 tak jednou, jestli z 1 na 0 a zpět tak 2 x.Alepoň tak mi to fungovalo u 406.U chrastítka, pardon, 306 jsem to ještě nezkoušel, vzhledem k tomu, že to nechodí, jak má.:)

Odesláno
Napsán autorem Swallow

jestli chceš mám naskenovaný obrázkový manuál na montáž, demontáž a funkční kontrolu, Ale je to v němčině.

:papa

Odesláno

To Rotorhead : Díky, ale už jsem opravoval.A jak jsem očekával, samozřejmě to neproběhlo hladce.Nějak mi zůstalo v ruce zrcátko i s držákem, který byl původně nalepený na skle.Čidlo jako takové již funguje, jak má, byl nějaký humus na průhledných krytkách přes polovodiče v čidle.Teď ovšem scháním, čím přilepit zpátky držák na sklo :(

Odesláno
Napsán autorem Swallow

To Rotorhead : Díky, ale už jsem opravoval.A jak jsem očekával, samozřejmě to neproběhlo hladce.Nějak mi zůstalo v ruce zrcátko i s držákem, který byl původně nalepený na skle.Čidlo jako takové již funguje, jak má, byl nějaký humus na průhledných krytkách přes polovodiče v čidle.Teď ovšem scháním, čím přilepit zpátky držák na sklo :(

jj to jsem ti chtel napsat abys zkontroloval cistotu tech silikonovych cocek co se dotykaji skla, jinak na prilepeni zrcatka se prodavaji lepici sety - obsahuje to anaerobni lepidlo a takovou sitku, stoji to asi 130 Kc a je to na 2ks zrcatek, videl jsem to v Bauhausu. BTW ja kvuli dodelani destovyho senzoru potrebuju to zrcatko od skla utrhnout a poposoupnout kousek nahoru, uz vidim ze jak tobe to dobre slo, tak me to nepujde :D kdyztak si te na to zjednam ;)

Odesláno

Fuj, udělal jsem pravopisnou chybu, má být sháním.:D

Bylo to přilepeno čímsi černým a pružným, nevím, je-li to originál.Vteřiňák jsem zkoušel a nedrželo to.Takže zkusím sehnat spešl lepidlo.

To Ferry: Na 406 jsem zrcátko nesundaval, nebylo třeba, tohle je 306 a zdá se mi, že je tam všechno forověji uděláno,proto to asi upadlo.Přece jen je poznat, že je to auto jiné kategorie i 405 byla jinak dělaná.Takže Ti to asi nezůstane v ruce :papa

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Fuj, udělal jsem pravopisnou chybu, má být sháním.:D

Bylo to přilepeno čímsi černým a pružným, nevím, je-li to originál.Vteřiňák jsem zkoušel a nedrželo to.Takže zkusím sehnat spešl lepidlo.

To Ferry: Na 406 jsem zrcátko nesundaval, nebylo třeba, tohle je 306 a zdá se mi, že je tam všechno forověji uděláno,proto to asi upadlo.Přece jen je poznat, že je to auto jiné kategorie i 405 byla jinak dělaná.Takže Ti to asi nezůstane v ruce :papa

no ja bych ho taky nepotreboval sundavat to zrcatko, ale ten senzor si chci dodelat a to zrcatko s krytem na senzor ma trochu jine uchyceni a hlavne o trochu vys na tom skle nez zrcatko bez krytu. talze potrebuju to stary odlepit abych prilepil drzak na to jiny s krytem pro senzor no a pak taky prilepit ty drzaky senzoru, taky jsem si rikal ze bych si nechal vymenit predni sklo, ale to by chtelo nechat si ho pripojistit :D

Odesláno

Myslím si, že by bylo lepší i estetičtější vyměnit celý sklo.Tady na tom je jak ta černá maska, tak i držáky čidla, už ani nevím, kolik jich tam bylo.Hlavně, že jsem to cca.před hodinou dělal.Ono by to bez té černé masky nanesené na skle asi vypadalo podivně :D

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Myslím si, že by bylo lepší i estetičtější vyměnit celý sklo.Tady na tom je jak ta černá maska, tak i držáky čidla, už ani nevím, kolik jich tam bylo.Hlavně, že jsem to cca.před hodinou dělal.Ono by to bez té černé masky nanesené na skle asi vypadalo podivně :D

masku striknu cernym sprejem podle sablony, kterou si vystrihnu, to je malickost ;) drzaky senzoru jsou dva

[Editován dne 29/5/05 Ferry]

Odesláno

Už mlčím :D Držáky jsou dva, napravo a nalevo, ale tím, že nevím kolik jich tam je, jsem myslel to, že si nepamatuji, kolik čepů, či jak to nazvat, bylo na jedném držáku.

A jestli je origo to lepidlo, co jsem tam měl, tak by to mohlo jít odříznout žiletkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...