Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strejda to vyměnil za polský mlhovky (jen musíš nannárazníku udělat nejakej držák). Jsou levnejší (asi 350Kč) a hlavně se nechaj v pohodě sehnat. Můžeš dát 2x mlhovky a 2x dálkový. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud chceš, aby Ti ty mlhovky třeba i svítily, šel bych jedině do origo přídavných světel (můžou být i druhovýroba, ale prostě přesně GTI). Jinak si ty díry v nárazníku zaplácni třeba plastelínou, efekt bude velice podobnej. A ještě k dodělávání nějakých samodomo držáčků - zbožňuju, když takový individuum jede proti mě a \"zapomene\" mlhovky vypnout, to fakt skáču 5 m vysoko radostí (mlhovky osvětlující koruny stromů jsou prostě absolutně SUPER).

Pokud budou lidi tyhle levný shity z Polska kupovat, asi se nezbavíme různých diskuzí na téma - mlhovky jsou zbytečné, vyhodil jsem za ně celý 3 stovky a nevidím o nic líp, než když jsem je neměl.

Jinak v GTI nárazníku by měly být 2x mlhovky a 2x dálkové (teda u 309ky, u 205ky si nejsem jistej)

[Editován dne 6/8/Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000 Medvěd]

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Pokud chceš, aby Ti ty mlhovky třeba i svítily, šel bych jedině do origo přídavných světel (můžou být i druhovýroba, ale prostě přesně GTI). Jinak si ty díry v nárazníku zaplácni třeba plastelínou, efekt bude velice podobnej. A ještě k dodělávání nějakých samodomo držáčků - zbožňuju, když takový individuum jede proti mě a \"zapomene\" mlhovky vypnout, to fakt skáču 5 m vysoko radostí (mlhovky osvětlující koruny stromů jsou prostě absolutně SUPER).

Pokud budou lidi tyhle levný shity z Polska kupovat, asi se nezbavíme různých diskuzí na téma - mlhovky jsou zbytečné, vyhodil jsem za ně celý 3 stovky a nevidím o nic líp, než když jsem je neměl.

Jinak v GTI nárazníku by měly být 2x mlhovky a 2x dálkové (teda u 309ky, u 205ky si nejsem jistej)

[Editován dne 6/8/Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000Wed, 08 Jun 2005 06:43:53 +0000 Medvěd]

Mě teda oslňujou i origo mlhovky. :mad: A zapomnětlivým mlhovkářům bych prokopl hlavu!

Ono je ale spousta aut, co oslňujou už od výroby, třeba taková Fóbie (omlouvám se předem rejpalům, že jsem slovo auto použil ve spojitosti s produktem koncernu fauvééé).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...