Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problen so štartovanim

Recommended Posts

Odesláno
Tak jste meli chlapi pravdu natankoval jsem benzin,srdce mi teklo pri placeni....,ale mam ujeto 400km na benzin(baterku jsem neodpojoval) a asi se benzinova mapa srovnala a startuje to jako blazen na prvni cuknuti....nemate nekdo vyzkouseno jak dlouho to vydrzi??? ja jezdil asi rok jenom na plyn nez to zaclo zlobit....

ted zajed kde Ti dělali LPG a at ti tam sešteluji LPG jinak ti to bude pořád rozhazovat mapu....:papa

Odesláno

no plynar na to cumel asi 3hodiny a nic nenasel kde by byl problem pak jsem natankoval benzin najel na benzin asi 400km a je to Ok akorat se pres diag. nemohl nacist udaje z ridici jednotky na benzin a nedostal se dovnitr,takze nevidel mapu na benzin jenom ridici jednotku na lpg videl OK ??

Odesláno

prohlizel celou mapu,kontroloval spinani ventilu,zkousel tam vse prenastavit jestli vse funguje OK atd a nic prave nenasel,hlavne se nedostal do hlavni ridici jednotky auta,vzdy se mu ten soft zasekl pri nacitani

• O 4 týdny později...
Odesláno
Dobrý deň.Mám problém s mojou 206stkou.Pry prvom (myslím tým ráno prve naštartovanie) naštartovaní auto po paru sekundach \"zdochne\".Po dalšom naštartovani uz je všetko v poriadku - aj ked občas sa mi to stane aj pri druhom naštartovaní a az pri dalšom starte uz auto nastartuje bez problemov.Potom ked je auto v preváadzek neni problem so štartovaním.Viem mi niekto poradiť čo robiť?Asi bude potrebna diagnostika v servise.Vďaka za rady.

P.S.: uz od zaciatku od kedy mam moju 206stku sa mi stavalo ze po nastartovani ak som co len trosku sa dotkol plynoveho pedalu auto hned \"zdochlo\" neviem či to ma suvis s mojim terajšim problemom.

Ahoj, at nezakladam nove vlakno, tak pisnu do tohoto> ja mam uplne ten samy problem u me 206, jenom motor je naftak, 1.9D.

Co se teplota dostava na nulu, tak to zlobi. Po nastartovani motor do 2s zdechne, prestoze nechavam dele žhavit..Pak musim chvilku tocit nez se opet chytne a trochu tomu dat plynu (coz je asi pro studeny motor ne uplne to pravy). Mater nejakou radu, cim by to mohlo byt?

Jeste doplním, že motor po nastartovani toci cca 1100rpm, (tankuji naftu u Benziny).

predem diky vsem za pomoc.

[upravil dne 2/12/12 10:14 od Estez]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...