Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Problen so štartovanim

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň.Mám problém s mojou 206stkou.Pry prvom (myslím tým ráno prve naštartovanie) naštartovaní auto po paru sekundach \"zdochne\".Po dalšom naštartovani uz je všetko v poriadku - aj ked občas sa mi to stane aj pri druhom naštartovaní a az pri dalšom starte uz auto nastartuje bez problemov.Potom ked je auto v preváadzek neni problem so štartovaním.Viem mi niekto poradiť čo robiť?Asi bude potrebna diagnostika v servise.Vďaka za rady.

P.S.: uz od zaciatku od kedy mam moju 206stku sa mi stavalo ze po nastartovani ak som co len trosku sa dotkol plynoveho pedalu auto hned \"zdochlo\" neviem či to ma suvis s mojim terajšim problemom.

Odesláno

Volal som uz aj do značkoveho servisu a vyvetlil im v čom je problem.Technik vravel že podla toho čo som mu povedal treba načitat nove hodnoty pre klapku atd....že sa to robi pri studenom motore cez diagnostiku-už som sa objednal cena 24 €, dúfam že to pomože.:myslim.

Odesláno

Ahoj, tím bych asi také začal... Vyčistit důkladně klapku a na studeném motoru načíst nové hodnoty... Maximálně by mohlo k tomu ještě zlobit teploní čidlo... A když by toto nepomohlo tak motorek na volnoběžné otáčky...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

měnil jsem krokáč,zelený čidlo,map z druhýho auta který jde bez problému a nic nepomohlo:grrjedině čerpadlo....ještě musím zjistit kroky krokového motorku pro Straki007 a pak nevím...ještě to čerpadlo,že by bylo přidřený.....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja ho nemenil.ted to zlobi pekne pristi tyden jdu k jednomu borcovi.mam rozhozenou benzinovou mapu a pri startech je bohata smes a uchlastava se to...tyjsi cerpadlo vymenil?

Odesláno

jo tu pumpu jsem menil,mam ji od tebe jestli se nepletu,byl jsem u plynare a koukal se do mapy na plyn a nacital vse mozne,ale nenasel vubec nic kde je problem,take rikal ze asi bude problem nekde jinde a napadlo ho max. ze jestli tam neni spatny pomer vzduch/benzin pro startu,coz budu mit asi stejne jako ty,protoze po 3 uspesnym pokusu o startovani a naskoceni motoru to dost smrdi z vyfuku benzinem,pokud je motor teply tak je to OK,pokud se ti to podari vyresit dej vedet ze mam take zajem ho navstivit....diky

Odesláno

Tak jste meli chlapi pravdu natankoval jsem benzin,srdce mi teklo pri placeni....,ale mam ujeto 400km na benzin(baterku jsem neodpojoval) a asi se benzinova mapa srovnala a startuje to jako blazen na prvni cuknuti....nemate nekdo vyzkouseno jak dlouho to vydrzi??? ja jezdil asi rok jenom na plyn nez to zaclo zlobit....

Odesláno

Zdravím chci se zeptat mám problém ráno nastartuji a auto řve jak kdybych dal plnej plyn bude to sitič potřebuju to ztáhnout na nižší otáčky nevíte někdo kde se štelujou otáčky motoru ?auto mi žere o 4 litry víc nám 106 benzín

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...