Guest igorh32 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Dobrý deň.Mám problém s mojou 206stkou.Pry prvom (myslím tým ráno prve naštartovanie) naštartovaní auto po paru sekundach \"zdochne\".Po dalšom naštartovani uz je všetko v poriadku - aj ked občas sa mi to stane aj pri druhom naštartovaní a az pri dalšom starte uz auto nastartuje bez problemov.Potom ked je auto v preváadzek neni problem so štartovaním.Viem mi niekto poradiť čo robiť?Asi bude potrebna diagnostika v servise.Vďaka za rady. P.S.: uz od zaciatku od kedy mam moju 206stku sa mi stavalo ze po nastartovani ak som co len trosku sa dotkol plynoveho pedalu auto hned \"zdochlo\" neviem či to ma suvis s mojim terajšim problemom. Citovat
koblih69 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 To autíčko má motůrek na naftičku nebo benzínek ? Asi benzínek co? Citovat
Guest igorh32 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 ano benzin.mam aj LPG ale na LPG neni problem. Citovat
Altman Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 To zavání krokovým motorkem především. Ale chyba může být aj v MAP senzoru případně i v čerpadle. Takto těžko soudit na dálku! Citovat
Guest igorh32 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Volal som uz aj do značkoveho servisu a vyvetlil im v čom je problem.Technik vravel že podla toho čo som mu povedal treba načitat nove hodnoty pre klapku atd....že sa to robi pri studenom motore cez diagnostiku-už som sa objednal cena 24 €, dúfam že to pomože.. Citovat
ShW Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Ahoj, tím bych asi také začal... Vyčistit důkladně klapku a na studeném motoru načíst nové hodnoty... Maximálně by mohlo k tomu ještě zlobit teploní čidlo... A když by toto nepomohlo tak motorek na volnoběžné otáčky... Citovat
romikck Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 pomohla navsteva v servisu ?? dela mi to take Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 měnil jsem krokáč,zelený čidlo,map z druhýho auta který jde bez problému a nic nepomohlo:grrjedině čerpadlo....ještě musím zjistit kroky krokového motorku pro Straki007 a pak nevím...ještě to čerpadlo,že by bylo přidřený..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ja ho nemenil.ted to zlobi pekne pristi tyden jdu k jednomu borcovi.mam rozhozenou benzinovou mapu a pri startech je bohata smes a uchlastava se to...tyjsi cerpadlo vymenil? Citovat
romikck Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 jo tu pumpu jsem menil,mam ji od tebe jestli se nepletu,byl jsem u plynare a koukal se do mapy na plyn a nacital vse mozne,ale nenasel vubec nic kde je problem,take rikal ze asi bude problem nekde jinde a napadlo ho max. ze jestli tam neni spatny pomer vzduch/benzin pro startu,coz budu mit asi stejne jako ty,protoze po 3 uspesnym pokusu o startovani a naskoceni motoru to dost smrdi z vyfuku benzinem,pokud je motor teply tak je to OK,pokud se ti to podari vyresit dej vedet ze mam take zajem ho navstivit....diky Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Zkusil jsi odpojit pres noc baterku a pak jezdit jen na benzín jestli budou problemy pokracovat jezdi 3-4 dny jen nq benzín pak dej vedet. Citovat
romikck Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 nemam garaz,ale je pravda ze jsem ujel 100km na benzin a pak jeden start byl OK Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Na co garaz tu baterku na noc odpoj at se ti nactou tovarni hodnoty a pak jezdi jen na benzin a sleduj to jak to bude chytat nic vic.... Citovat
romikck Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 vsechny dvere i kufr?? kufr na klic mi nejde Citovat
romikck Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Tak jste meli chlapi pravdu natankoval jsem benzin,srdce mi teklo pri placeni....,ale mam ujeto 400km na benzin(baterku jsem neodpojoval) a asi se benzinova mapa srovnala a startuje to jako blazen na prvni cuknuti....nemate nekdo vyzkouseno jak dlouho to vydrzi??? ja jezdil asi rok jenom na plyn nez to zaclo zlobit.... Citovat
jaku07 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Zdravím chci se zeptat mám problém ráno nastartuji a auto řve jak kdybych dal plnej plyn bude to sitič potřebuju to ztáhnout na nižší otáčky nevíte někdo kde se štelujou otáčky motoru ?auto mi žere o 4 litry víc nám 106 benzín Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.