406libo Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Ještě je pravdo, že diagnostika nechtěla komunikovat s motorovým pc ... Citovat
pavloucha Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 když zkontroluješ ty konektory na podlaze pod kobercem,tak za to nic nedáš,pro jistotu,já taky jezdil 2 roky po výměně skla a pak jsem se divil kde se ta voda tam vzala [upravil dne 8/7/12 21:16 od pavloucha] Citovat
406libo Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Jen přesně nevím kde jsou tyto konektory, sorry Citovat
pavloucha Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 pod kobercem na podlaze na straně řidiče mezi pedálama a sedačkou,musí se oddělat lišta,otvírání nádrže,otvírání kapoty a odhrnout koberec, nebo aspoň šáhni za okraj koberce pod palubovkou za pedálama,jestli to tam není nacucaný vodou [upravil dne 8/7/12 21:26 od pavloucha] Citovat
406libo Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Díky moc, jdu to zkouknout a zase se ozvu Citovat
Dave_k Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Může zlobit snímač na spínačce. Zkus je s někým prohodit jestli to bude zlobit dál. Jinak novej stojí u peugeotu 500,-. Taky jak bylo psáno trpí svazek pod tím plastem na odkládání levý nohy. Jinak já měl s imo taky problém. To si přečti zde. [upravil dne 8/7/12 22:03 od Dave_k] Citovat
406libo Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Vyřešeno ! Trochu vody jsem pod kobercem u řidiče našel, ale svorky byly suché. Zkusil jsem vyměnit to dvou-relé u pc a ono to najednou začlo táhnout naftu z nádrže, tak jsem to zkusil a na druhý pokus běžel. Zkusil jsem staré a nic. Pak jsem chtěl odjet kousek do dvora a zase nic tak jsem zahýbal s kabelama k relé a ejhle tady je problém - lehce jsem vytáhl svorkovnici kabelů z toho zámku k relé . Uf. Děkuji moc Všem za ochotu, rady a snahu Citovat
Michal.x Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 takže relé ještě že to nebyl nákej svazek Citovat
406libo Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Toho jsem se bál nejvíc, najít chybu někde ve svazku je vždy na delší dobu. Trochu mě zarazilo, že tohle relé má spojitost s imobilizérem ... Citovat
Michal.x Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 jak sem psal vede z něj plus na cívku u spínačky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.