Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když zkontroluješ ty konektory na podlaze pod kobercem,tak za to nic nedáš,pro jistotu,já taky jezdil 2 roky po výměně skla a pak jsem se divil kde se ta voda tam vzala

[upravil dne 8/7/12 21:16 od pavloucha]

Odesláno

pod kobercem na podlaze na straně řidiče mezi pedálama a sedačkou,musí se oddělat lišta,otvírání nádrže,otvírání kapoty a odhrnout koberec,

nebo aspoň šáhni za okraj koberce pod palubovkou za pedálama,jestli to tam není nacucaný vodou

[upravil dne 8/7/12 21:26 od pavloucha]

Odesláno

Může zlobit snímač na spínačce. Zkus je s někým prohodit jestli to bude zlobit dál. Jinak novej stojí u peugeotu 500,-.

Taky jak bylo psáno trpí svazek pod tím plastem na odkládání levý nohy.

Jinak já měl s imo taky problém. To si přečti zde.

[upravil dne 8/7/12 22:03 od Dave_k]

Odesláno
:mrk Vyřešeno ! Trochu vody jsem pod kobercem u řidiče našel, ale svorky byly suché. Zkusil jsem vyměnit to dvou-relé u pc a ono to najednou začlo táhnout naftu z nádrže, tak jsem to zkusil a na druhý pokus běžel. Zkusil jsem staré a nic. Pak jsem chtěl odjet kousek do dvora a zase nic tak jsem zahýbal s kabelama k relé a ejhle tady je problém - lehce jsem vytáhl svorkovnici kabelů z toho zámku k relé . Uf. Děkuji moc Všem za ochotu, rady a snahu :roker:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...