Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

čidlo nebo co

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. na diagnostice mi to napsalo statická chyba bohatosti směsi. bylo mi doporučeno zkouknout map senor a čidlo polohy škrtící klapky. to co sem se domníval, že je MAP senzor sem vyndal a vůbec nevim co to je. dyštak poraďte co to má být přikládam foto

post-41618-14109625450714_thumb.jpg

Odesláno

to nevim, ale po vyšroubování nic nevyteklo byl mírně od oleje ale to bych řekl že bylo od odfuku co je navedenej do sání. zajímalo by mě kde je ten Map senzor

Odesláno

zezpoda ze sacího potrubí... teda myslim žeto je sací potrubí zkusim přidat fotku odkaď přibližně

Odesláno

stažená fotka ale tam jak sem dodělat tu šipku tak zespoda a musel sem vykroutit ruku že se tam šrouboval šikmo po směru jízdy nahoru

post-41618-1410962545204_thumb.jpg

Odesláno

to si musel vytocit z bloku motora,pravdepodobne spinac tlaku oleja na tom motore viem presne kde je map a toto to neni :) je na spode sacieho potrubia toho plastoveho alebo hlinikoveho na pravo od altiku a ten map je cely z plastu presne tento http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;4246625;4246649;4246942;4377025;4377065;4377067|CT=5|PCT=4|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=2061186|PDPID=1884273|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

[Edited on 8/7/12 15:35 by krtek 2]

Odesláno

Map vim jak vipadá, proto mě zajímalo co to je. to čidlo je nějaký tlakový, ale z bloku opravdu nebylo. našel sem to samý u peugeot Partner.... ale to je vedlejšíteĎ ještě najít ten Map

Odesláno

tak to mi dej tak 10 minut musim ho znova vymontovat :-D celkem sranda byla se tam dostat

Odesláno

takže na tom plastu je TI HOLLAND

a na tý matici kterou se utahuje je 21R5... a potom ještě 2CP20-2

Odesláno

jako je to zašroubovaný směrem zevnitř zespoda dopředu.... takže vykoucená ruka podél chladiče dolu a pak nahoru....a koukam, že směrem dozadu sou jetě minimálně 2 čidla jedno má fialovou přípojku a ten jistící drát je napůl vypadlej což by mohlo být co co mi mořná dělá problémy

Odesláno

kdyby to bylo čodo na olej, tak by bylo od oleje... já ho očistil našrouboval chvíli sem auto nechal vrčet a od oleje neni takže na olej to opravdu neni

Odesláno

nevim, neřešit :-) jdu kouknout na ty zbyly, dyštak mi zkus popsat, kde bych mohl najít ten MAP :-D

Odesláno

sak som ti pisal na spode sacieho potrubia na pravo od alternatora ruku musis vopchat tam kde je drziak sacieho potrubia (blizsie ku chladicu vody, na spode ) ked drziak zavadzia tak ho odmontuj,map drzi jedna srubka na 10 klucik musis si trochu viac vykrutit zapestie aby si to vysroboval a ak si lavak (nemyslim nemehlo :D) tak ta lutujem to asi nepude:D

[Edited on 8/7/12 16:19 by krtek 2]

Odesláno

tak nevim. prdim na něj. strčil sem i hlavu mezi chladič amotor nic sem neviděl... akorát na to čidlo co sem měl předchvílí vyndaný to je napravo od alternátoru přibližně nad olejovym filtrem..... tak nevim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...