poldy Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 uz mechanik na geometrii vravel ze mi to kdesi kvapka, tak dnes pri vymene oleja som sa nato pozrel a vyzera to takto ... vraj to moze kvapkat od turba ale mne sa zda ze na tej poloosi cosi chyba (je to dufam poloos) v servisboxe to nemozem najst, asi nemam svoj den Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Nejspíš teče simering poloosy. Nic tam nechybí. Vypadá to jako kuličkové ložisko bez kuliček, ale je to ten simering. Citovat
poldy Odesláno 7. červenec 2012 Autor Odesláno 7. červenec 2012 mal si rovnaky alebo podobny problem? predpokladam ze pri vymene musi ist poloos von a novy prevodovy olej Citovat
švícko87 Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Jo,při výměně gufera musí poloosa ven.Převodový olej má \"nepsaný\" interval výměny 100tkm. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Ano, také mi prolínal olej guferem. Poloosa musí ven a radši výměna oleje. Citovat
poldy Odesláno 7. červenec 2012 Autor Odesláno 7. červenec 2012 dakujem za pomoc, som zvedavy kolko si nejaky servis zoberie za vymenu samotne gufero asi 8 euro ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.