nudgat Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Dobrý den, mám takový problém. Projížděl jsem skrz povodeň, takže se voda dostala nejspíše skoro všude a dnes povolím ruční brzdu, chci se rozjet ale nejde to. Jakoby furt byla zatáhnutá. Navíc v dolní polovině jde za ni tahat velmi lehce. Nevíte, co může být špatně? Ještě dodám, že se jedná o Peugeot 306 hatchback, 3dv., r.v. 1994 / 55kW. Děkuji a přeji hezký den. [upravil dne 6/7/12 11:40 od nudgat] Citovat
marko306 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Vzadu máš asi bubny. Asi sa ti šprajclo obloženie, poprípade zahrdzaveli lanká. Treba to najskôr rozobrať a potom zistíš presne. Citovat
nudgat Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 Jojo, mám bubny.. no dobře, nějak se pokusím no. díky. Citovat
Edison Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Přirezlý lanovod, nebo nějaký čep a tak. Citovat
marko306 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Ešte skús dať dole koleso, povoliť ručnú a pobúchať s kladivom po bubni. Možno ti pakne povolia. Ale to by mohlo byť iba dočasne opravené. Citovat
nudgat Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 díky všem za rady, všechno zkusím Jedinej problem je, že stojím na parkovišti u chodníku, takže bude ke kolům docela špatnej přístup no, jestli vůbec nějakej bude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.