Petr 406 red Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 [upravil dne 6.7.2012 17:04 od Petr 406 red] Citovat
švejk Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 petre, mels to sice pekny... ale s timhle bych k nam domu fakt nedojel Citovat
John Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 JJ pamatuju si jí ještě moooc dobře byla krásná jen mě vždycky trošku vadil ten motor v tom... ale to je teď už jedno... jako celek krásný a moooc. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 petre, mels to sice pekny... ale s timhle bych k nam domu fakt nedojel Děkuji, A chápu sám sem s tím měl občas problémy kam zajet Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 JJ pamatuju si jí ještě moooc dobře byla krásná jen mě vždycky trošku vadil ten motor v tom... ale to je teď už jedno... jako celek krásný a moooc. Také mě pak dost vadil motor, ale když jsem jí v 19letech kupoval myslel jsem že mi bude stačit. To jsem ani nepřemýšlel o tuningu. V té době to bylo i tak dost dobrý auto když vezmu s čím se tady jezdilo. A taky se mě hrozně líbila ta barva a interiér. Samozřejmé když jsem začal s úpravama, tak sem tam jsem si řekl, že bych tam mohl narvat třeba V6 ale ta práce a problémy…. Proto jsem jí taký prodal chtěl jsem silné auto s nahonem na zadek, a proto už bohužel nástupce nebyl peugeot.... I když se mi po ní stýská… Měl jsem si jí nechat jako raritu Citovat
John Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Chápu moc dobře zadek je zadek... a taky mám jasno že si zas jak se něco naskytne opět pořídím Citovat
Kurt Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Když jsem do klubu vstupoval, bylo to nejhezčí auto v klubu. Mrzelo mě, když jsi jí prodal i když chápu, že život jde dál. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 Chápu moc dobře zadek je zadek... a taky mám jasno že si zas jak se něco naskytne opět pořídím Přesně tak je to dobrá volba Sice na zimu nic moc ale v letě je zadek bezkonkurenční Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. červenec 2012 Autor Odesláno 7. červenec 2012 Když jsem do klubu vstupoval, bylo to nejhezčí auto v klubu. Mrzelo mě, když jsi jí prodal i když chápu, že život jde dál. Děkuji moc, Mě to také mrzelo i teď si říkám že jsem si jí měl schovat Ale už se stalo a jak říkáš život jde dal. Hlavně že hezké vzpomínky zůstanou. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 no motor byl vic nez na picu Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 no motor byl vic nez na picu jj to byl no :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.