Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po pár letech jsem narazil na své oblíbené fotky 406 vs 406 :D

Recommended Posts

Odesláno

JJ pamatuju si jí ještě moooc dobře byla krásná jen mě vždycky trošku vadil ten motor v tom... ale to je teď už jedno... jako celek krásný a moooc.

Odesláno
JJ pamatuju si jí ještě moooc dobře byla krásná jen mě vždycky trošku vadil ten motor v tom... ale to je teď už jedno... jako celek krásný a moooc.

Také mě pak dost vadil motor, ale když jsem jí v 19letech kupoval myslel jsem že mi bude stačit. To jsem ani nepřemýšlel o tuningu. V té době to bylo i tak dost dobrý auto když vezmu s čím se tady jezdilo. A taky se mě hrozně líbila ta barva a interiér.

Samozřejmé když jsem začal s úpravama, tak sem tam jsem si řekl, že bych tam mohl narvat třeba V6 ale ta práce a problémy….

Proto jsem jí taký prodal chtěl jsem silné auto s nahonem na zadek, a proto už bohužel nástupce nebyl peugeot....

I když se mi po ní stýská… Měl jsem si jí nechat jako raritu :(

Odesláno

Když jsem do klubu vstupoval, bylo to nejhezčí auto v klubu.

Mrzelo mě, když jsi jí prodal i když chápu, že život jde dál.

Odesláno
Když jsem do klubu vstupoval, bylo to nejhezčí auto v klubu.

Mrzelo mě, když jsi jí prodal i když chápu, že život jde dál.

Děkuji moc,

Mě to také mrzelo i teď si říkám že jsem si jí měl schovat Ale už se stalo a jak říkáš život jde dal. Hlavně že hezké vzpomínky zůstanou. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...