Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Samsung Galaxy S3, alebo HTC One X  

1. 1. Samsung Galaxy S3, alebo HTC One X

• Galaxy S3:
      12
    • HTC ONE X:
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím klubáci.

Idem kupovať znova nový telefón a chcel by som radu ktorý.

Mám na výber Galaxy S3, alebo HTC ONE X...

Ak s nimi máte skúsenosti alebo nejaké pre a proti týchto telefonov.

Ďakujem za všetky rady a tipy...

A ešte jedna vec.

Keby Samsung tak biely, alebo modrý...?

[upravil dne 3/7/12 13:49 od romik1]

Odesláno

Měl jsem 1,5 roku HTC Desire Z, nyní mám asi 3 měsíce Samsung Galaxy S II. HTC bych už nebral. Displej horší, ovládání, fotoaparát, výdrž tak nějak stejná. Samsung je daleko lepší i co se týká podpory a jejího programu Kies. Samozřejmě je tady rozdíl minimálně 2 roky ve stáří a použité technologii, ale stejně. Jen jedna zásadní věc mi vadí u Androidu, že nejde synchronizace přes Bluetooth. To bylo u Nokie super.

Tak jen ve zkratce, dle mého názoru.

Odesláno

Ďakujem za články. Dost zavážili pri výbere a aj odporúčania známich sú prevažne pre samsung.V podstate asi zoberiem ten samsung len este neviem farbu.

trosku ma desí velkost telefonu, ale zasa nemusím so sebou vláčiť kameru a foťák.Iba musím zrusit druhé číslo, lebo nechcem velmi nosit dva telefony.

Zatial dakujem.:papa

Odesláno

no iphone nechcem ani vidiet....;)

nemozem si pomoct ale strasne zly telefon. aj co pocuvam aj co som skusil...

Dost podstatna vec ze nechodia vypisy o doruceni správy a bluetooth nefunguje, iba pri iphonoch.

Aj ked v nových by to uz vraj mali povolit.

Odesláno

Porovnával jsem bílou a modrou (fyzicky vedle sebe) a i když se mi bílé telefony obyčejně nelíbí, tak modrá byla horší. Také jsem si k nim přiložil HTC One X a byl nejkrásnější. Nebýt to HTC, tak jsem po něm šáhnul.

[upravil dne 3.7.2012 17:52 od Peta]

Odesláno

tak a som rozhodnuty. bude samsung a biely.

hlavne preto , že na modry by som musel čakat a vo štvrtok je volno a mozem sa hrajkat.

Ďakujem za rady a tipy.

Dúfam že s ním budem vediet pracovať:D:papa

Odesláno

presne preto rozmýšlam, že ho dám poistit.

musím sa na to opýtať, ale ak som to dobre pochopil, tak to stoji okolo 1€ na mesiac. zistím a dám vedieť.

tú cenu si tiež ani netrúfam pomyslieť;)

Odesláno

myslim, z edobre rozhodnuti...

mam Samsung Galaxy S2 a je to bozi founek.... - kdo chce rejpnout tak rekne, ze se prehrejva - ano hreje, ale jeste se mi nestalo, aby vyhodil nejakou hlasku a vypnul se (jako treba iPhone :D) dokud nevychladne...

Kdybych menil, tak jdu rozhedne do S3

Odesláno

Mě štve, že z S3 udělali telefon pro ženský. Mě se ten kulatý tvar nelíbí. Asi počkám na nástupce, jsem s S2 maximálně spokojený. Jedině, že by ten můj telefon někdo koupil...

Odesláno

Tak mám ten Galaxy a modrý. Zatial sa s ním len učím pracovať, ale som celkom unesený. Fotky robí dokonalé a konečne mám internet v telefóne:D

Len ma trošku nasral operátor, ked zo dňa na deň zdvihol cenu o 150€. ale nakoniec som to uhádal len o 30€. ale strávil som tam dve hodiny.:grr

inak telefonik super...;)

Odesláno

Peta: Ano porovnával a jednoznačne u mňa vyhral modrý. Vyzerá fakt super a je taký napohľad odolnejší...

aj ked kamarátovi idem zháňať a ten chce zasa biely... ale maximálna spokojnosť:mrk

MirekCC: Ďakujem. Dúfam že bude:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...